Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-01-2007, 23:38   #44
eagles_03_bjk

eagles_03_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
autopsy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet Tigana'ya bravo doğru düşünüyor,bizim taraftarımız salak bıt bıt bıt muhabbeti yapan arkadaşlar.Sizlere inanamıyorum.
Alıntı:
eagles_03_bjk´isimli üyeden Alıntı
sen futbolun dehası olmussun,o kadar çok şey biliyosun ki buralarda harcanıyosun.!!! 50 senedir futbolun içinde olan ve dünya futbolunda bir yer edinmiş bir adama neyin nasıl yapılacagını ögretmek kimse üzerine alınmasın ama ahmaklıktır.!!!
ilk önce su iki yorumu okuyup karşılaştıracaksın sonra da kimin konusma tarzı daha düzgün kararını vericeksin..!!! Ki bende yazılanları kalınlaştırıp altını çizmek zorunda kalmayayım sevgili BEŞİKTAŞLI kardeşim ...!!!!!

A takım futbolcu yetiştirme yeri değildir demişsin. tabi paf takımda herkes hazır bir şekilde A takıma çıkıyor yaa haklısın.!!! arkadasım A takımda futbolcu kendini daha fazla yetiştirir ve geliştirir. paf takımda aldıgı eğitim futbolun temelidir. zaten tigana da sunu demiyor mu : '' futbolcuların temelinde aldıgı egitim yetersiz,ben futbolcularıma sıfırdan herşeyi ögretmeye çalışıyorum. ben gittikten sonra bu futbolcular Türk futbolunun geleceği olacaktır...'' diye.!!

herşeyi nalıncı keseri gibi kendi tarafınıza yontmaya gerek yok. biraz da olaya iyi tarafından ve sabırla bakarsak bu destegi az da olsa hakediyor İNADINA BEŞİKTAŞ dediğimiiz takımın teknik direktörü Jean Tigana..!!! bu benim fikrim saygı duyup duymamak sana kalmıs autopsy arkadaşım....
eagles_03_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla