Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-01-2007, 09:45   #1
BeRkHaN
 
BeRkHaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Question Büyük takas

Click the image to open in full size.

Devlerde büyük takas iddiası!

Fanatik gazetesinin (30.12.2006) sayılı bugünkü haberine göre; Türkiye’nin iki devinin büyük bir takas için kolları sıvadığı öne sürüldü. Hasan Kabze ile Fevzi Elmas’ın Beşiktaş’a, İbrahim Akın ve Fahri Tatan’ın da Galatasaray’a transfer olacağı bildirildi.

Paslaşacaklar
Türkiye Kupası Şampiyonu Beşiktaş ile Lig Şampiyonu Galatasaray’ın müthiş bir takas için el sıkıştığı iddia edildi. Bu sezon bir türlü beklentileri karşılayamayan iki dev kulübün, devre arasında büyük bir transfer ortaklığına girebileceği bildirildi. Bu sezon gol yollarında büyük sıkıntı yaşayan ayrıca kalesinde de sorun yaşayan Beşiktaş’ın, ezeli rakibi Galatasaray’ın yıldızı Hasan Kabze ile genç file bekçisi Fevzi Elmas’a kancayı attığı ifade edildi.
Para ödemeden
Sol kanat için oyuncu arayan ayrıca ön libero mevkiinde de sorun yaşayan Sarı-Kırmızılılar’ın ise İbrahim Akın ve Fahri Tatan’la görüşmelere başladığı bildirildi. Ekonomik yönden kayıp yaşamadan eksiklerini gidermek isteyen iki kulübün de takas yoluyla takımlarındaki eksikleri gidermek istedikleri dile getirildi. Bilindiği gibi sezon başında Beşiktaş’a transfer olan Fahri’ye Galatasaray da talip olmuş ancak genç yıldız Siyah-Beyazlılar’ı seçmişti.
__________________
Yükseklik korkumuz olsaydı KARTAL olmazdık...
BeRkHaN Ofline