21-01-2007, 14:44

|  

#1  |  
  |    Dişi Kartal    
				   Tecrübe Puanı:  35      |        Mesleklere Göre İlanı Ask   |   |         Ayakkabıcı : ah sevdiceğim sensiz hayat bana bi numara küçük  geldi, kalbimi vurdu, su toplattı hop hop hoplattı, canım yanıyor ne olur dön..     
Bilgisayarcı: açtım kapadım kendimi yine de düzelemedim sensiz..  printerım ol yaz beni yarım yarım..    
Kabzımal: mevsimlik sebzeler geldi,  hormonsuz domates geldi, kütür kütür hıyar geldi sen gelmez oldunnn..     
Modcu: senden kilitli bir topicim olsun istiyorum sevgilimm tam bizim  mod'a göre göre...    
Müzisyen : kalbimin sol anahtarı, yarımlık notam, bu  porte var ya.. sana feda olsun    
Kasap: senin o bakışların yarim, iki kere  çekilmiş kıyma gibi lap diye yapıştırır tezgaha beni.. sinirlerim ayıklanır  sesini duyunca.. ben seninim artık, ister inegöl köfte yap beni ister cızbız..     
Minibüsçü:stepnemi kaybettim sen benden gittin gideli.......     
Avukat:itiraz ediyorum sayın aşkım.....böğrüm müvekkil misali yanmakta  sana tutulalı.....    
Manav:domates yanaklım....patlıcan  dudaklım......enginar kılıklım......3 kilosu bir milyonluk bir aşk değil  benimki......    
Milletvekili:bizim kasabaya yapılcak köprünün inşaatına  başladık...15 sene sonra....beni ööle değiştirdin ki vaadettiklerimi yapmaya  başladım.....    
Doktor : öksür sevdiğim, ciğer filmin pırıl pırıl,  gönlünce öksür sevdiğim... hapşur sevdiğim grip aşısı gibi senin aşkın, beni  mikroplardan korur sevdiğim    
Haber Spikeri:Iyi aksamlar..Evdeki  telefondan bildiriyorum.Dun aksam beynime ulasan sinyale gore, sana asigim ve  seviyorum.Bir dahaki konusmamiza kadar hoscakal    
Çiftçi : buğday başağı  gibi sarı saçların, rüzgarda mağrur boynunu büker güzeller güzeli.. gel de aşık  olma    
Benzinci:sulandırılmış mazot gibi motoru bozan adamlardan değilim  ben.....petrol rafinerisine döndüm seni seveli.....    
Bodyguard:seni çok  pis döverim benim asabımı bozma.....seviyoz dedik ya.....şimdi kaybol.....     
Lunaparkçı:gondoldan indim çarpışan otom arızalandı.....sigaralara denk  gelmiyor kasnaklar......dönme dolap ettin beni peşinde.....yeter artık aşıkım  uleee....    
Yeni şovgörl semra hanım:dal..dal..daldan dala...ben  aşıkım...ben aşıkım....vur...vur...vur tuşlara ben aşıkım.....        
				__________________  Gönlümle baş başa düşündüm demin;  
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.  
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin  
Akisleri sönen bir ses gibisin.    
Mâziye karışıp sevda yeminim,  
Bir anda unuttum seni, eminim . 
Kalbimde kalbine yok bile kinim . 
Bence artık sen de herkes gibisin.    
                         Eylül 2008           |  

|        |