Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-01-2007, 18:25   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Marcelinho Golle Başladı

Marcelinho yeni takımı Wolfsburg formasıyla çıktığı ilk hazırlık maçında göz doldurdu. Takımını Avusturya Wien karşısında galibiyete taşıyan tek golü de kaydeden Marcelinho oynadığı futbolla da alkış topladı...

Trabzonspor'dan Almanya 1. Lig ekibi VFL Wolfsburg'a transfer olan Marcelinho yeni takımının 1-0 kazandığı ilk hazırlık maçında Red Bull Salzburg'a tek golü kaydetti. Brezilyalı golcü futbolcu sahanın en iyi futbolcusu olarak gözükürken özellikle verdiği gollük paslarla dikkat çekti. Antrenörlüğünü Lothar Matthaeus, teknik direktörlüğünü ünlü İtalyan futbol adamı Giovanni Trappotani'nin yaptığı Avusturya'nın güçlü takımı karşısında topla en fazla buluşan oyuncu olarak dikkat çeken Marcelinho için Alman basını," İlk maç, ilk gol, Marcelinho'dan rüya gibi bir başlangıç" manşetiyle haber yaptı. Wolfsburg'un sezonun ilk yarısında tüm maçlarda eksikliğini hissettiği oyun kurucuya kavuştuğunun yorumlarıda yapılan haberlerde," Uzun zamandan beri böyle güçlü, bir Marcelinho seyretmemiştik. Attığı gol bile zayıf sağ ayağından geldi. Haata geriye gelip defansınıda yardım etmesi güzel şeylerdi" denilerek övgüler yağdırıldı.

Gelecek hafta ikinci yarıya tekrar start verecek olan Bundesliga'da eski takımı Hertha karşısında yeni takımı Wolfsburg formasını ilk kez giyecek olan Marcelinho, ise" Çok heyecanlıyım. Hertha'ya karşı da Berlin'de golüm var" açıklamasını yaptı.



milliyet
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla