Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-03-2006, 17:06   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Demirören, "İmza kurumadan bitti demem"

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Akaretler'deki kulüp binasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Click the image to open in full size.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan sonra bugün de Beşiktaş Kulübü'nü ziyaret etti.
Akaretler'deki kulüp binası önünde Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören ve yöneticiler tarafından karşılanan Kadir Topbaş, ''3 büyük kulübümüzden biri olan Beşiktaş'ı ziyaret ediyorum. Sayın başkan ve ekibine ligde başarılar diliyorum'' dedi.
Beşiktaş'ın futbol dünyasında oldukça eski bir mazisi bulunduğunu anlatan Topbaş, şöyle konuştu:
''Spor, dünyada ortak bir lisan. Ülkelerin tanıtılmasında önemli bir fonksiyonu var. Büyük kulüplerimiz sadece futbol değil, diğer branşlarda da faaliyet gösteriyor. Spor aynı zamanda centilmenliktir. 2010 Avrupa Kültür Başkentliğine adım adım yaklaşan bir kent olan İstanbul'un futbol izlenim oranlarının çok daha farklı olması, kalitenin olması, maçların bize yakışır ve yaraşır centilmenlikte geçmesi arzumuzdur. Taraftarlardan bunu bekliyoruz.'' Heyecanı paylaşmanın, coşkuyu yaşamanın güzel olduğunu kaydeden Topbaş, ''Ama hoşgörü ve sevgi unutulmamalı. Maçlara bayanların ve çocukların da geldiğini unutmamamız gerekir. Son günlerde zaman zaman nükseden seyirci hatalarını önleyebilmek ve yönlendirmek için 3 büyük kulübümüz başkanı ile bir araya gelelim, değerlendirme yapalım, taraftarımıza seslenelim dedik. İnanıyorum ki halkımız, taraftarlar bu konuda bize doğru yanıt verecektir'' şeklinde konuştu.

DEMİRÖREN'DEN DESTEK
Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören de Topbaş'a ziyareti nedeniyle teşekkür ederken, ''Sayın başkan evine geldi bizi onurlandırdı'' dedi.
Demirören, sahalardaki kötü tezahüratı engellemek için üzerilerine düşen görevleri yerine getireceklerini belirterek, ''Beşiktaş olarak kötü tezahüratı engellemek için, mülki amirlerimiz ve federasyonun alacağı her türlü kararı destekleyeceğimizi ve arkasında olacağımızı yeniden beyan ediyorum'' diye konuştu.
''Bende olmaz'' demekle bu işin çözülemeyeceğini anlatan Demirören, ''Büyük kulüpler olarak bir araya gelerek bu sorunu çözmeliyiz'' dedi.
Demirören, kulüplerin projelerine de değinerek, ''İstanbul kulüplerinin hukuka uygun getirdiği her projeye, anakent belediyesinin sahip çıkarak sonuna kadar destek olmasını istiyoruz. Kulüpler artık tamamen kamuoyu ve toplumun bir parçası olduğuna göre, belediyelerin de kulüplere destek olması gerektiğine inanıyoruz'' diye konuştu.
Fulya Projesi ile ilgili bir soruya Demirören, ''Bu proje sayın başkanımdan geçmiş, onaylamıştır ve artık karar ilçe belediyesindedir'' dedi.

TIGANA KONUSU
Basın mensuplarının teknik direktör Jean Tigana ile ne zaman sözleşme imzalanacağını sormaları üzerine Demirören, ''Ben hiçbir şeye imza kurumadan bitti demem, ama kendisiyle her konuda sözlü anlaştık ve hiçbir sorunumuz yok. Ana prensiplerin hepsinde anlaştık. Kendisi bugün yurtdışına gitti ve yarın dönecek. Tahmin ediyorum önümüzdeki hafta imzalarız'' dedi.
Bu arada, ziyaret sırasında Kadir Topbaş, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'e bir plaket hediye etti.
Ziyarette Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, yöneticiler Kemal Gençer, Erhan Kamışlı ve İlhan Durusoy da bulundu.
xarizma Ofline