Alıntı:
sonatcan´isimli üyeden Alıntı
ayirca ben bugün bakiyi cok daha rahat ve stressiz gördüm, galiba onun üzerinde azda olsa taraftar baskisi var, oda gecer, böyle dikkatli oynarsa taraftarda onu sever ve destekler...
yani |
Uzun zaman sonra keyif aldim oyundan. Top bizdeydi, bol pozisyon urettik, kanatlari iyi kullandik, Rico-Delgado birlikte oynadi ve fazla acik vermedik. Hak ettigimiz bir galibiyeti aldik. Gecenenin en kotusu ise artik bunamis olan Sanli Sarialioglu'nun yorum yapmasiydi. Her yorumladigi macta futbol hakkinda 1 cumle bile etmez, tek bildigi sey Tigana'nin oyunculari yanlis yerde oynattigi. Baki ne kadar iyi oynarsa oynasin takimdan cikmali, Toraman mutlaka stoper oynamali, o kadar. Hatta dun daha da sacmalayarak Delgado'nun onliberoya gecmesi ve sag kanatta harcanmamasini soyledi. Halbuki sene basindan beri Koray onliberoda oynamali diyordu. Sonucta ne oldu? Baki tek hata disinda cok iyiydi, cok top kesti, Toramanin oynadigi bolgeden pozisyon bile vermedik, Koray-Serdar oyunu kontrol etti, sag kanatta asla oynamamasi gereken Delgado ise o bolgeden golu atti. Tabii bunlarin hepsi Sanli'ya tas gibi kapak oldu, ama ayni sahis ve sahislar hala spor yazarimiz, her hafta ayni seyi soyleyecekler ve biz de dinleyecegiz.