Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22-01-2007, 13:47   #1
STRONG
3 Hece 8 Harf
 
STRONG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Post İşlerini gördüler -Vedat Okyar

'Beşiktaş dün akşam öyle bir maç yaptı ki, pamuk ipliğine bağlı. Maç gitti, geldi. Arkaya düştükten sonra futbolda kazanmak zordur. Hele hele önemli bir gecede...' Vatan Gazetesi Vedat Okyar yazısı

Click the image to open in full size.
İşlerini gördüler

Beşiktaş dün akşam öyle bir maç yaptı ki, pamuk ipliğine bağlı. Maç gitti, geldi. Arkaya düştükten sonra futbolda kazanmak zordur. Hele hele önemli bir gecede. İşte onun için ben de futbolcular için "işlerini gördüler" diyorum.

Seyircisiz maç, gazı kaçmış gazoz gibi. Ne tadı var ne tuzu. Onun için oynayanlar da keyif almıyor, ortaya da yavan bir futbol çıkıyor. Beşiktaş için iyi oynadı diyemeyeceğim. Maçı kurtardılar, kupanın içinde kaldılar.

Tigana'nın inatları devam ediyor. Yanlış yerlerde, yanlış adam oynatarak, bu takımı iyi futbol seyrettirebilir hale getirmesi mümkün değil. Delgado'yu sağ kanatta oynattı, orada oynayacağı futbol bu kadar olur. Haa! Attığı gole şapka çıkar... Maçı da kurtardı, kupada kalmayı da becerdi. Ricardinho büyük usta. Attığı birkaç tane gol topu var, kaçırmak daha zor. Büyük usta derken, çok çabuk düşünme ustası. Belki kendi yavaş ama düşündüğü ile çabuklaşıyor. İbrahimler'den Üzülmez olanı büyük aşama yaptı. Kenardan getirdiği her top, gol ortası oldu. Ama Bobo ile Nobre kaçırılmayacak golleri harcadılar.

'ACABA MI' DEDİRTTİLER
Koray, Kleberson'un yerinde oynadı. Çok iyi değildi ama ben maçlar yol aldıkça, yeni oynadığı yerde daha iyi olacağını düşünüyorum. Olur da sanıyorum. Çünkü Koray o bölgenin adamı. Bundan önceki maçlarda kenardan pek top gelmiyor deniyordu, dün akşam bol bol geldi. Bol bol da gol kaçtı. Defansta Gökhan Zan iş ahlakı üst seviyede bir kardeşimiz. Oyuna hafif bakmıyor. İnanıyorum ki sokakta bile oynasa aynı ciddiyeti ortaya koyar. Aferin Gökhan Zan'a.

Dünkü oyuna fazlı "vıdı... vıdı..." da yapmak istemiyorum. Ankaragücü bu ligin mütevazı takımlarından biri; onlar beraberliği düşünüp oynadılar. Öne de geçtikleri halde kaybettiler. Beşiktaş; -geçen senenin kupa şampiyonu- acaba mı denilen maçı geçti. Bundan sonraki sınavlarda işi daha ciddi alıp, baştan, arkaya düşmemeye bakmalılar.

Seyircisiz oynanan maçta açıkçası hakemler de rahatsız olmuyor. Ne gördüyse onu çaldı. Onları da kutluyorum.
__________________
Click the image to open in full size.
STRONG Ofline   Alıntı ile Cevapla