Murat Aksu istifa etti !! | | Beşiktaş'ta İkinci başkanı Murat Aksu, genel kurula 1 hafta kala istifa etti. Peki siyah-beyazlı yönetimin son yıllarda en çok eleştirilen ikinci başkanı Murat Aksu neden istifa etti? İşte perde arkasında yaşananlar:
Beşiktaş'ta kongre öncesi başkan Yıldırım Demirören henüz tam listeyi belirlemedi. Demirören'in amacı maddi yönden güçlü bir yönetim kurulu oluşturmak. Bunun için yeni yönetime Murat Akdoğan, Celal Kolat, Mario Berk gibi tanınmış işadamlarını yeni yönetim kadrosunda görmek istiyor. Ancak Murat Aksu da yeni Yönetim Kurulu'nda söz sahibi omak için 3 ismi başkan Demirören'e sundu. Aksu'nun bugün yapılan görüşmede yönetim kurulu üyelerinin çoğunluğunun oluşturma isteği de Demirören tarafından kabul edilmedi. Demirören de bu isimlerin maddi olarak kulübe katkıda bulunmak zorunda olduklarını belirtti. Ancak bu 3 yönetici adayının maddi yönden katkıda bulunmayı reddetmesi üzerine başkan Demirören'den veto yediler. Aksu'nun özellikle musevi işadamı Mario Berk'in yönetime girmesine karşı çıktığı öğrenildi. Yaşanan bu liste gerginliği nedeniyle Aksu rest çekerek başkan Demirören'e istifasını sundu.
Konu lazibere tarafından (23-01-2007 Saat 00:45 ) değiştirilmiştir..
|