Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-01-2007, 09:11   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
TS de ERKAN bitiyor...

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Erkan bitiyor
Ç. Rize-G.Birliği maçını izleyen Ziya Doğan, Erkan için son teklifi iletti. Ankaragücü'nden Ceyhun da sırada.


Ara transferde Risp ve Ayman'ı kadrosuna katan Trabzonspor, Erkan için de G.Birliği ile transferi bitirmek üzere. Başkent ekibinin teknik direktörü Mesut Bakkal'ın satılmaması için rapor verdiği sağ bek Erkan için dün yönetim kurulunu topladı. Cavcav, Bakkal'ı ikna ederse transfer bitecek.

CAVCAV Click the image to open in full size.ARIYOR
Trabzonspor'un para ile birlikte bir futbolcu önerdiği Erkan için başkan İlhan Cavcav'ın 1 milyon euro istediği söyleniyor. Savunmanın sağına futbolcu arayan Cavcav, Mesut Bakkal'ı ikna edecek bir ismi bulması halinde Erkan da Risp ve Ayman gibi Trabzonspor formasını giyebilecek.

DÜN GÖRÜŞTÜLER
Marcelinho'yu Wolfsburg'a satan Trabzon orta sahaya takımı yönetecek bir maestro arıyor. Doğan'ın raporu doğrultusunda hareket eden bordo-mavili yönetim dün playmaker görevini en iyi yapacağını düşündükleri A.Gücülü Ceyhun için de görüştü. Ama şu ana kadar bir sonuç alınamadı.
M.Yılmaz ŞENOL
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla