Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-01-2007, 11:18   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kürşat Kayseri Erciyes'e imzayı attı

Kürşat Kayseri Erciyes'e imzayı attıClick the image to open in full size.23 Ocak 2007 09:40


Ligin 2. yarısında zorlu günler yaşayacak olan Kayseri Erciyesspor, dış transferde Ankaraspor’da forma giyen Kürşat Duymuş ile sözleşme yaptı...Click the image to open in full size.
Teknik direktör Bülent Korkmaz’ın da istediği futbolcular arasında bulunan Kürşat, Kayseri Erciyessporlu yöneticiler ile son kez görüştükten sonra kendisini 1,5 yıllığına Kayseri Erciyessporlu yapan imzayı attı.
Başarı sözü..

Kayseri Erciyesspor ile 1,5 yıllığına sözleşme imzaladıktan sonra, ilk demecini Kayseri Tempo Gazetesi’ne veren Kürşat Duymuş, “Kayseri Erciyesspor’un içerisinde bulunduğu durum oldukça kötü. Ama biz futbolcular olarak üzerimize düşeni yapıp Kayseri Erciyesspor’u layık olduğu yere getirmek için çaba sarfedeceğiz. Bana güvenip benim bu kulübe transfer olmamı sağlayanlara karşı mahçup olmamak için çok çalışacağım ve üzerime düşeni yerine getireceğim” diye konuştu.
Jabi geliyor..

Kayseri Erciyesspor Başkanı Ziya Eren de, Timuçin Beyazıt dan sonra Kürşat ile de sözleşme yaptıklarını belirterek, transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi. Fransa’da futbol hayatını sürdüren Daouda Jabi ile prensipte anlaşmaya vardıklarını belirten Ziya Eren, “başarılı stoper oyuncusunu Kayseri’ye davet ettik. Kendisi Kayseri’ye gelir gelmez sözleşme yapacağız” dedi.

Haber-Foto: Yavuz YIKILMAZ / KAYSERİ
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla