Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-03-2006, 21:16   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Fuat Çimen görevinden istifa etti

Beşiktaş Sportif Ürünler Genel Müdürü Fuat Çimen,görevinden istifa ettiğini açıkladı. İşte Fuat Çimen'in besiktask.net'teki ayrılık yazısı;
Click the image to open in full size.
Bir haftadır, hakkımda asıllı asılsız haklı , haksız forumlarda, basında , kapalı mail gruplarında, meyhane masalarında, kahvelerdeki çay sohbetlerinde,iş yerlerinde her yerde beni tanıyan tanımayan çok kişi hakkımda çok şey konuştu.

Kimilerine göre satılmıştım ?

Kimilerine göre ben ne anlarmışım ? 'hele bunun kalemi ve klavyesi satılık, BEŞİKTAŞLI olmadığı halde BEŞİKTAŞLILIK etiği satan O.Ç ( Organize Çapulcu anlamındadır. "yanlış anlaşılma olmasın -) muhabir tarafından kaleme alınması ne büyük zavallılık!
Kimilerine göre yönetimi eleştirirken ben nasıl o yönetimin altında görev alırdım ?

Kimilerine göre yalnızca Siyah Beyaz Derneği'nin bir üyesi iken pazarlıkla bu görevi aldığım şeklindeki amaçlı ve bilinçli yıpratma haberleri hiç hak etmediği halde Siyah Beyaz Derneği ile ilintilendirildi. ( Bunu da O.Ç - Organize Çapulcu - ısrarla yalan söyleyerek hala yazıyor. )

Kararımda hiçbir dahili yokken sevgili kardeşim Hakan DALTABAN yıpratıldı.

Çok uzatmayacağım. Bu görev bana nasıl geldi, ben ne amaçlamaktaydı mı daha önceki iki yazımda yazdım.

Bu görevi alırken bataklık yanında sürekli vraklayan bir kurbağa olmaktan çok hani kendimi atsam batağa bu bataklığın çapımca bir tarafını kurutup verimli bir toprak yapabilir miyim demiştim. Eleştiriler bekliyordum ama infiale varacak tepkileri, neredeyse "Ahmet dursun Fuat gitsin" şeklindeki slogan ve pankartlara dökülecek kadar camianın birleştiğini görmek benden nefret edenlerin sayısının azımsanmayacak kadar olduğunu görmek acı vericiydi.

Yıldırım bey'in BEŞİKTAŞLILIĞINA idi oyum. Onu rahatsız eden onu çökerten herkesi eleştirdim. Çoğununda yüzüne de söyledim. Her fırsatta Yıldırım bey'e de ilettim. Mali kongre sonrasında girdiği operasyonda çok kararlı idi, bugüne kadar gecikilmiş radikal bir operasyon vardı kulüpte. 2 yıldır bu kulüpten vatan gazetesinin spor müdürünün manevi baskısı ile atılamayan ancak görev yeri değişiklikleri ile pasifize edilen,elinde kayıt cihazı ile BEŞİKTAŞ'ın çamaşırlarını dışarı sızdıran fenerli şahsiyetin bile işine son verilirken geçen hafta akatlardaki odasını boşaltmamak için direndi. Kimseler bu fenerli şahsiyeti görmedi, duymadı, söylemedi.

Çünkü vurulacak bir hain, bir kahpe vardı. Yani ben!

Herkes adını risk ediyorsun dedi bu işe girerken , BEŞİKTAŞ'ın adının yanında adımız neydi ki ? Bu kadar infial halindeki camia da zaten olmayan iç huzur ve iç barışın göreve başladığımdan beri iyice bittiğini görmekteyim.

Bu nedenle aşağıda okuyacağınız üzere gerek bu görevimden , gerekse BEŞİKTAŞ JK Bedensel Engelliler Spor Şubesindeki görevimden, www.besiktask.net forum üyeliğimden bugün itibaren ayrılıyorum.

Bana güven duyup desteklerini esirgemeyen BEŞİKTAŞ JK Başkanı Sayın Yıldırım DEMRÖREN'e , 2. başkan Sayın Murat AKSU'ya, İcra Kurulu üyesi Sayın Ertunç SOĞANCIOĞLU, sevgili Hakan AKSOY, sevgili Tuncay ÇAKMAK başta olmak üzere, siz değerli dostlarıma, beni,benim yüzümden hiç hak etmedikleri halde yıpranan iyi niyetle yapıcı eleştirilerini eksik etmeyen sevgili Hakan DALTABAN, Sevgili Batur GÜLTEKİN, başta olmak üzere dostlarıma teşekkür ediyorum.

Gitme vakti geldi.

Dünyaya bakışımız öğrendiğim yiğitlerin ilmekleri hep boynundaydı. Bu yiğitler, Ölmelerini isteyenlerin, cellatlarının gözlerinin içine korkmadan bakarak, ölüme alaylı bir bakış atıp 'yeniden doğarız ölümlerde'diyerek sehpalarını tekmeyi kendileri basardı.

Bu kararımla boynuma ilmeği takmıştım, ölüme alaylı bir bakış atarak, 'aslolan hayattır hayatta BEŞİKTAŞ' diyerek sehpama tekmemi vuruyorum Çünkü ruh ölümsüzüdür.

BEŞİKTAŞLILIK RUHU ÖLÜMSÜZDÜR.

Hoşçakalın.!

Bitti.



BEŞİKTAŞ JK İCRA KURULU BAŞKANLIĞI'NA

06. Mart. 2006 tarihi itibarıyla kurulunuz toplantısında bana tevdi ettiğiniz görevi, camia içerisindeki eleştiri dozunun ötesine geçen ve kişiliğimi hedef alan, hatta aile huzurumu kaçıracak kadar artan yoğun tepki nedeniyle , öncelikle bu görevi bana büyük bir güven ve teveccüh ile tevdi eden başkanımız Sayın Yıldırım DEMİRÖREN, 2. Başkanımız Sayın Murat AKSU başta olmak üzere siz kurul üyelerinden yüksek özürlerimi belirterek görevimi bırakmak istiyorum.

Bu davranışımın, BEŞİKTAŞ Camiasının iç huzuru açısından gerekli olduğunu da düşünerek görevden affımı arz ediyorum.

Saygılarımla


Fuat ÇİMEN

--------------------------------------

13.Mart.2006 / İstanbul


BEŞİKTAŞ JK YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NA

2004 – 2005 Sezonu itibarıyla göreve başladığım ve şampiyonluk onurunu ilk kez BEŞİKTAŞIMIZA taşıyan takımdaki yaşadığım mutluluğu futbol takımının çok şampiyonluğuna değişmeyeceğim şampiyonluğun tadını , 2006 Yılı Avrupa Tekerlekli Sandalye Şampiyon Kulüpler Kupası finallerini Beşiktaş JK'ne sizlerinde büyük desteğiyle kazandırdıktan sonra Serencebey Gazetesinin Şeref Bey ödüllerinden özel ödülü olan hayatımın en büyük ödülünü BEŞİKTAŞ'A KATKI ödülünü kazanmaktan ötürü yaşadığım mutlulukları tattıran Bedensel Engelliler Spor Şubesi Komite üyeliğindeki görevimden üzülerek ayrılmak istiyorum.

Bu görevimden affımı sayın Kurulunuzdan arz ederim.

Saygılarımla


Fuat ÇİMEN
xarizma Ofline