Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-01-2007, 00:16   #189
ferro1903
Banned

ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Demirören'in 14 Kişilik Listesi

Demirören'in 14 kişilik listesi!

Beşiktaş Kulübü'nün 28 Ocak'taki olağan genel kurulu öncesi, seçime tek aday olarak girecek olan Yıldırım Demirören listesini büyük oranda belirledi. Bu akşam saatlerinde yaşanan son dakika gelişmeleri sonucu yeni yönetimde yer almasına kesin gözüyle bakılan Cemil Kazancı listeden çıkartıldı. Kazancı'nın yönetimde yer almamasının sebebi ise Bahattin Demir'in listeden çıkartılması oldu. Cemil Kazancı eğer yönetimde yer alacaksa, Bahattin Demir'in de kendisi ile birlikte listede adının olmasını istedi. Ancak Demirören bu isteği kabul etmeyince Cemil Kazancı da yeni yönetimde yer almayacağını belirtti.
Yıldırım Demirören'in yeni yönetim kurulunda kendisi ile birlikte yer alması kesinleşin 14 isim ise şöyle.
Yıldırım Demirören, Ertuğrul Kumcuoğlu, Levent Erdoğan, Celal Kolat, Behçet Ümitlen, Kenan Öner, Yağmur Sağnak, Ertunç Soğancıoğlu, Hüseyin Yücel, Ali Cıngıllıoğlu, Bülent Deriş, İlker Özbilek, Gülnaz Arsel, Halim Aydın.
Bu isimlerden Ertuğrul Kumcuoğlu'nun Beşiktaş'ın yeni ikinci başkan olması bekleniyor. 1938 doğumlu Kumcuoğlu TBMM 21. Döneminde Demokratik Sol Parti'den Aydın milletvekili olarak görev yapmıştı. Kumcuoğlu daha sonra DSP'deki dokuzlar hareketinin içinde yer alarak Milliyetçi Hareket Partisine dahil olmuştu. Demirören geriye kalan 4 ismi ise yarın sabaha kadar netleştirecek. Oluşan bu yeni 18 kişilik yönetim kurulu Başkan Yıldırım Demirören önderliğinde toplu olarak yarın öğleden sonra Divan Kurulu başkanı Şeref Nasır'a giderek listeyi teslim edecekler.
Öte yandan siyah beyazlı kulübün son üç yıldır ikinci başkanlık görevini sürdüren, ancak yeni yönetim kurulu listesinde yer almayacağını açıklayan Murat Aksu'dan Divan Kurulu başkanı Şeref Nasır'a ilginç bir istek iletti. Aksu yarın kendisine teslim edilecek listede kendi adının bulunması durumunda Nasır'dan isminin üzerine çizgi çekmesini talep ettiği öğrenildi.

Click the image to open in full size.
Kaynak : DHA

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline