Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-01-2007, 08:39   #191
özgür_1903
Kıdemli Kartal

özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kartal'da garip şeyler oluyor! Click the image to open in full size.Beşiktaş yönetimi resmi sitede Başkan’a senet verilmediğini açıklarken, Demirören yazarımız Keçeci’ye aksi yönde ifadelerde bulundu. 24.01.2007

Murat Aksu ve...
Beşiktaş İkinci Başkanı Murat Aksu’nun, seçime sayılı günler kala sürpriz bir şekilde yeni dönemde yönetimde yer almayacağını açıklamasının yankıları sürerken, bu kez de Başkan Yıldırım Demirören’in, 25 milyon dolarlık alacağı için kulüpten 5 adet senet istediği ve bu amaç doğrultusunda karar defterinin, Ankaragücü ile oynanan Fortis Kupası maçı öncesi İnönü Stadı’na getirildiği iddiası ile çalkalanıyor.

Bu ne yaman çelişki
Kulübün resmi internet sitesindeki açıklamada, “28 Ocak 2007’de yapılacak genel kurul öncesinde başkanımızın alacağına karşılık senet düzenlenmesi konusu düşünülmüş, ancak Yönetim Kurulu kararı alınmamış, dolayısıyla herhangi bir senet düzenlenmemiştir” denirken, Demirören’in yazarımız Atıf Keçeci ile yaptığı görüşmede “Defteri statta görünce, ‘Bunun yeri burası değil, hemen kaldırın’ dedim ifadesini kullanması şaşkınlık yarattı.

5 kişi imzaladı mı?
Öte yandan, kulüp karar defterini ‘tek tek çağrılan’ Süleyman Eren, Sinan Vardar, Kenan Öner, Hüseyin Yücel ve Bülent Deriş’in imzaladığı ileri sürüldü. Sinan Vardar ve Hüseyin Yücel’in, “Bir şeyler imzaladık, ama ne olduğunu bilmiyoruz” şeklinde açıklamaları da, olayın garipliğini tüm çıplaklığıyla gözler önüne seriyor. Bu konunun bundan sonra nasıl bir seyir izleyeceği ise tam bir merak konusu. Herkes beklemede.

Demirören listeyi bugün verecek
Başkan Yıldırım Demirören, kesin yönetim listesini bu akşam mesai bitimine kadar Divan Kurulu Başkanlığı’na sunacak. Demirören, mevcut yönetimden Kenan Öner, Bülent Deriş ve Hüseyin Yücel ile yola devam edecek. Başkan, İlhan Durusoy konusunda ise son kararı bugün verecek. İsmi kesinleşen diğer adaylar şunlar: Gülnaz Arsel, Celal Kolat, Ertunç Soğancıoğlu, Levent Erdoğan, Murat Akdoğan, Yağmur Sağnak, Adnan Demirkırdı ve Behçet Ümitlen. Başkan Yıldırım Demirören, camiadan büyük tepki alan Aziz Çankırı ve Hakan Aksoy hakkında ise şimdilik kararsız.