Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-01-2007, 08:59   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Dur! Gitme ..

Dur! Gitme Click the image to open in full size.Zenit’in Gökdeniz için 5 milyon Dolar önermesinin ardından Bordo-Mavililer harekete geçti. Karadeniz ekibinin idarecileri, yıldız futbolcuyu, “Şimdi gidemezsin. Bize çok lazımsın” diyerek ikna etti. 24.01.2007

FANATİK yazdı
Zenit’in, Fatih Tekke’den sonra Gökdeniz’i de transfer etmek istemesinin ardından Trabzon hareketlendi. FANATİK’in dün duyurduğu haberden sonra Bordo-Mavililer, yıldız oyuncularını ikna etmek için girişimlere başladı. Yöneticilerin, milli futbolcuya, “Sana ihtiyacımız var. Fatih ve Marcelinho’yu gönderdik. Sen de gidersen takımda olumsuz etki yaratabilir” dediği öğrenildi.

‘Seneye gidiyorum’
Yönetimin kendisiyle yaptığı konuşmadan sonra takımdan şu an için ayrılmayacağını vurgulayan Gökdeniz’in, “Ruslar’ın teklifi çok cazip. Sezon sonuna kadar Trabzon forması giyeceğim. Ancak sezon sonu kesinlikle gidiyorum” karşılığını verdiği belirtildi. Rus takımının yıldız futbolcu için Trabzon’a 5 milyon Dolar, kendisine de yıllık garanti 2 milyon Euro önerdiği vurgulandı.

Serdar DİNÇBAYLI
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla