Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-01-2007, 09:19   #3
özgür_1903
Kıdemli Kartal

özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

En büyük transfer İbrahim

Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Kulaksızoğlu, 7 tane oyuncu denediklerini, ancak hiçbirisinden memnun kalmadıklarını ifade ederek, "Benim için en büyük transfer İbrahim Ege oldu. Sorunları olan bu genç oyuncuyu geri getirdim" dedi. Gaziantep maçı öncesi futbolcular galibiyet sözü verdi.
Click the image to open in full size.

6 puanlık maç

Ç.Rizespor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Zehiroğlu, ligin ikinci yarısının ilk haftasında birlikte kümede kalma mücadelesi verdikleri bir rakibe karşı 6 puan değerinde maç yapacaklarını söyledi. Zehiroğlu, "Antalyaspor'u puansız göndermemiz şart" diye konuştu.

Dersler çıkardık

Beşiktaş'a yenilerek Fortis Türkiye Kupası'na veda eden Ankaragücü'nde teknik patron Hikmet Karaman, oyuncularını uyardı. Çok kart gördüklerini ifade eden Karaman, "Basit golleri de atamadık. Kupadan elenmenin acısını ligde çıkarmalıyız. Hedefimiz Bursa maçı" dedi.
Click the image to open in full size.Ciddi olun
Bursaspor'un hocası kupadan elenmelerinin rakibi küçümsemeden kaynaklandığını belirtti ve ekledi: A.Gücü karşılaşması çok önemli.

Rakibi küçümseme
Bursaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Kayseri Erciyesspor'a yenilerek kupadan elenmelerini oyuncularının ciddiyetsiz olmalarına bağladı. İpekoğlu, "Ankaragücü karşısında herkesten işini ciddiye almasını istiyorum. Rakibi küçümsemeden mücadele etmeliyiz" dedi.

Hedef koyacağız
Yeşil- beyazlı takımın Click the image to open in full size.başkanı Levent Kızıl ise hedefi bulunan bir ekip olacaklarını ifade ederek şöyle konuştu: "Kesinlikle kümede kalma mücadelesi vermek istemiyoruz. Avrupa'ya açılmak hedeflerimizden biri. Önümüzdeki sezon bu hedeflerimizi daha da büyüteceğiz."
İsmet ACAR