Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-01-2007, 12:44   #194
özgür_1903
Kıdemli Kartal

özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

"Nedenini başkan açıklasın"

Beşiktaş'ta hafta sonu yapılacak Olağan Genel Kurul öncesi birbirinden ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sinan Vardar Superspor.com'a konuştu.

Önce İkinci Başkan Murat Aksu’nun Başkan Yıldırım Demirören ile yaşadığı yeni yönetim listesi tartışmasının ardından görev almayacağını bildirerek ayrılmasının ardından, önceki gün de Sabah gazetesinin ortaya attığı ve Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören'in 25 milyon dolar alacağı için kulüpten 5 adet senet istediği iddiasını yalanlaması ortalığı karıştırmıştı. Bu gelişmenin ardından Sabah Gazetesine konuşan Beşiktaş Alt Yapı Komitesi Başkanı Sinan Vardar, Başkan Yıldırım Demirören’in kulüpten alacaklarına mahsuben senet aldığını doğruladı.
NEDENİNİ BAŞKAN AÇIKLASIN
Konu hakkında Superspor.com’a konuşan Vardar, “Söylediklerimin arkasındayım. Hatta o gün bu imzaların şeref tribünün de atılmasının yanlış olduğunu Avukat Ömer Budak’a da söyledim” dedi. Vardar’a bu olayı Başkan Demirören’in neden yalanladığını sormamız üzerine ise ilginç bir cevap verdi; “Bunu Başkan Yıldırım Demirören’in çıkıp açıklasın.”
DEMİRÖREN YÖNETİM LİSTESİNDE DEĞİŞİKLİĞE GİDİYOR!
Bu arada hafta sonu yapılacak kongre öncesi kulüp başkanı Yıldırım Demirören kesinleşmiş listesini Divan Kurulu’na bugün verecek.Camiaya yakın kaynaklardan edindiğiniz bilgilere göre Yıldırım Demirören’in kongre sonrası bazı grupların muhalefet yapmasından çekindiği için liste de yeni bir düzenlemeye gidebileceği öğrenildi.

24.01.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : SuperSpor.com