Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-01-2007, 15:22   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Real Madrid Kimleri İstiyor

Real Madrid, sezon sonunda takımdan ayrılacak olan İngiliz yıldız David Beckham ve Milan'la anlaşması muhtemel Brezilyalı golcü Ronaldo'dan doğacak boşluğu doldurmak için yıldız futbolcular aramaya başlarken, Cristiano Ronaldo ve Frank Ribery, öncelikli adaylar olarak yer aldı..

İspanyol spor gazetesi Marca, Real Madrid'in gelecek sezon içinilk olarak Manchester United'ta oynayan Portekizli Cristiano Ronaldo, 2. opsiyon olarak da Marsilya'da forma giyen Fransız Ribery'i düşündüğünü ileri sürdü.

Kulüp spor direktörü Pedja Mijatoviç ve teknik direktör Fabio Capello'nun, Cristiano Ronaldo ve Ribery'e hayranlıklarını gizlemediklerini belirten Marca, şimdiden gelecek sezonun çalışmalarına başlandığını yazdı.

- REAL MADRİD'DE BİTMEYEN KULÜP BAŞKANLIĞI KAVGASI-
Öte yandan, Real Madrid'de bitmek bilmeyen kulüp başkanlığı tartışmasının mahkeme kararıyla yeniden başlaması bekleniyor.

Kulüpte bir dönem önce alınan kararda, kulüp üyelerinin posta ile oy kullanmaları hakkı son yapılan 2 Temmuz 2006 tarihli seçimden 5 gün önce mahkeme kararı ile dondurulmuştu.

Seçimleri Ramon Calderon'un kazanmasının ardından itiraz eden başkan adaylarından Juan Miguel Villar Mir, postayla gelen oyların da sayılması gerektiğini ileri sürerken, mücadelesini adli yollardan devam ettirdi.

İspanyol basınında yer alan haberlere göre Madrid İl Mahkemesi'nin yarın açıklayacağı kararda, posta ile gelen oyların sayılmasından yana görüş belirteceği bildirilirken, bu durumda Calderon'un kulüp başkanlığının sona ereceği kaydediliyor. Posta ile oyların sayılması durumunda, yeni kulüp başkanının Juan Palacios veya Villar Mir olacağı öne sürülüyor.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline