Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-01-2007, 18:20   #201
disappear
Kıdemli Kartal

disappear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Click the image to open in full size.
Başkanımız Listesini Divan Kurulumuz’a Verdi
24.01.2007 16:09

Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören, 28 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantımız için oluşturduğu yeni Yönetim Kurulu listesini, Yönetim Kurulu Üye Adayları ile birlikte Divan Kurulu Başkanımız Sayın Şeref Nasır'a takdim etti.
Akaretler'deki Kulüp Binamız'da Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören, listesini Divan Kurulu Başkanımız Sayın Şeref Nasır’a sunarken, “Beşiktaş için çalışacak, yönetecek ve faydalı olacağına inandığım arkadaşlarımla yönetimimizi oluşturdum .Tarihi başarılara hep beraber bu yönetim kurulumuzla imza atacağımıza inanıyorum. Ayrıca görev süresi biten ve her zaman yanımda olduğunu bildiğim eski yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Genel Kurul’a giden Beşiktaşımız’da daha bugünden olağanüstü genel kurul söylemini dile getirenleri tek yumruk olmaya davet ediyorum. Camiamız’ın yeni seçilecek yönetim kurulumuzun da her zaman arkasında olmasını istiyorum. Bu Beşiktaşlılık görevidir. Herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca şunu söylemek istiyorum ki benim Yönetim Kurulum’da asil üye ya da yedek üye diye birşey yoktur. Herkes aktif olarak görevde olacaktır” açıklamasını yaptı.
Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören’in yeni Yönetim Kurulu listesi şu isimlerden oluşuyor:
Sayın Yıldırım Demirören Başkan 6748
Sayın Ertuğrul Kumcuoğlu 2853
Sayın Kenan Öner 3465
Sayın Ertunç Soğancıoğlu 10751
Sayın Levent Erdoğan 9265
Sayın Behçet Ümitlen 3837
Sayın Numan Ceyhan 17747
Sayın A. Celalettin Kolat 5141
Sayın Halim Aydın 17033
Sayın Hüseyin Yücel 11980
Sayın İlhan Durusoy 2669
Sayın A. Gülnaz Kudunoğlu Arsel 17874