Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-01-2007, 18:40   #1
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Raikkonen, Ferrari ile nihayet sahnede

Merakla beklenen Kimi Raikkonen, Ferrari Formula 1 aracının tekerleri üzerinde ilk defa bu sabah Vallelunga pistinde gün yüzüne çıktı. Fin pilot, Mercedes motorlu McLaren takımı ile yollarını ayırmasından bu yana hiç piste çıkmamış ve Michael Schumacher'den boşalan Ferrari koltuğuna oturması kesinleştiği zamandan beri bu konuda odak noktası haline gelmişti.


Nihayetinde Raikkonen, bu sabah Roma yakınlarındaki pistte, 3 gün sürecek testlerin başlangıcını yaptı. Ferrari, yaklaşan hava şartlarının kötü olarak tahmin edilmesi sebebiyle, Mugello'da yapılması planlanan çalışmalarını Maranello'daki fabrikasına daha yakın bir bölgeye taşıma ihtiyacı hissetmişti. Bütün bunlara rağmen Vallelunga'daki hava şartları da pek yerinde gerçekleşmedi ve Raikkonen nemli zeminde sürüş yapmak zorunda kaldı.

27 yaşındaki Raikkonen, Ferrari'nin geçtiğimiz yılki aracı 248 F1 ile piste çıkarken tribünlerdeki 50 kadar taraftar da Fin sürücüye destek verdi. Ferrari'den yapılan açıklamada hazırlıkların programa uygun şekilde devam ettiği ve Raikkonen'in sabah seansında 18 tur attığı belirtildi.

Raikkonen'in Brezilyalı takım arkadaşı Felipe Massa da zaman zaman yağmur altında Ferrari'nin yeni aracı F2007 ile test sürüşleri gerçekleştirdi.
__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla