Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-01-2007, 18:45   #1
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
McLaren, Minorca'da test yapabilir

McLaren takımının, test yeri olarak İspanya'nın Minorca adasını yeniden kullanabileceği bildirildi. Diario de Menorca gazetesinde yer alan habere göre, yerel takımların uzun düzlüklerde test sürüşleri yaptığı Elvington Havalimanı, McLaren tarafından alternatif pist olarak onaylandı. Meşhur Mayorka adası yakınlarında bulunan Minorca'nın 80 bin kişilik bir nüfusu bulunuyor.
Bu arada yeni sezon hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdüren Spyker F1 takımı, çalışmalarına ara vererek kalabalık bir grupla İsviçre'nin Gstaad tatil bölgesine gitti. Alp Dağı'nın eteklerindeki kayak merkezine yerleşen ekipte, Spyker pilotları Christijan Albers ve Adrian Sutil'in yanı sıra, Teknik Direktör Mike Gascoyne, takım patronu Colin Kolles, Direktör Michiel Mol, diğer takım çalışanları, sponsorlar, iş ortakları ve medya mensupları yer alıyor.

Mol burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Partnerlerimizi ve medyadaki arkadaşlarımızı ekibimizle bir araya getirmek, sezon başlamadan önce rahat bir atmosferde konuşmalarını sağlamak için harika bir tatil oldu" dedi.

Mol, "Yeni sponsorları ve ortakları olan, her geçen gün büyüyen taraftar kitlesiyle genç bir takımız. Dolasıyla gelecekte bize güçlü bir temel oluşturacak ilişkilerin kuvvetlendirilmesi önemli. Takımın mümkün olduğunca başarılı olmasını istiyoruz. Herkes, kendi pozisyonu dahilinde bu başarıya katkıda bulunuyor" diye konuştu.
__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla