Konu: Ibrahim Akin
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-01-2007, 18:53   #233
onurozgen
Banned

onurozgen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
iLHAN-MANSiZ´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bak İlhan Mansız'ın kaşı gözü güzel diye sevmiyorum..kaşına gözüne atlim...ben İlhan Mansız'ın saha dışında yaptıkları ile de ilgilenmiyorum...Ben ilhanmansızdaki o ruhu , sahada savaşışını seviyorum...İlhan Mansız podyumlara falan değil sahalara yakışan birisi...Futbolun içinde olmasını çok isterim BJK de yada BJK de değil....BJK de oynaması konusunda evet hala isterim BJK de oynamasını çünkü bu konuda İDDİA EDİYORUM İLHAN MANSIZ ŞUAN TAKIMDA OLSA NOBREDEN DE BOBODAN DA ÇOK GOL ATMIŞ OLURDU VE HEPSİNDEN DAHA ÇOK MÜCADELE EDEN , HEPSİNDEN DAHA HIRSLI OLURDU.....
Bak kardeşim, İlhan Mansız bu kulübe 2.5 yıl boyunca elinden gelenin en iyisini yapmış, gol krallığı yaşamış ve 100.yıl kadrosunda bulunmuş bir futbolcu.Allah ondan razı olsun tüm emeği için.İyi bir Beşiktaşlı olmasına da sonsuz saygım var; ama İlhan Mansız'ın şu durumunda Beşiktaş'ta tekrar oynayabileceğine inanman bile senin duygularınla hareket ettiğin anlamına gelir.Çünkü bunun mantıkla uzaktan yakından alakası yok.Ha savaşçılığı,Beşiktaşlılık ruhu herşey tamam ama artık yeni İ.Mansızlar yeni Noumalar bulmak gerekir.Sürekli Lucescu gelsin,İ.Mansız gelsin lafları baydı artık.Geçmişten ders almak gerek geçmişle yaşamak değil.

"İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..."

Deniz GEZMİŞ
onurozgen Ofline