Alıntı:
AloneWolf´isimli üyeden Alıntı
Hepimiz Türk'üz Ülkeyi bölüp parçalamak isteyenler Dink’in cenazesini bile âlet ettiler. Törene katılan vatan hainleri “Hepimiz Ermeni’yiz”, “Hepimiz Kürt’üz” pankartları açarak hainliklerini bir kez daha gösterdiler Acılarımızda kenetlendik, sevinçlerimizi paylaştık. Bu vatan topraklarında bilerce yıldır hiç ayrım yapılmadı, yapılmasına izin verilmedi. </B> Hangi kökenden olursa olsun, Türk şemsiyesi altında Türklüğümüzle gurur duyduk. Ama son yıllarda içimizdeki hainler, ülkeyi bölüp parçalamak için ellerinden geleni yapıyor, en küçük fırsatı bile değerlendirmek için pusuda bekliyor, cenaze üzerinden bile çıkar elde etmeye çalışıyorlar. </B> Hepimizin kınadığı bir saldırı sonucu hayatını kaybeden Hrant Dink’in cenazesindeki manzara, gerçekten düşündürücü, bir o kadar da kahrediciydi. Törende “Hepimiz Ermeni’yiz, Ermeni”, “Hepimiz Hrant Dink’iz” şeklindeki dövizler taşınıp “Katil devlet” sloganlarının atılması, bu vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin kemiklerini sızlattı.</B> |
törene katilan vatan hainleri?? bence bir ermeninin cenazesine katilmakla hic bir türk vatan haini olarak adlandirilamaz, bu cok yanlis! bu konuda sana katilmiyorum, yani bu cinayet, bence türkiye icin utandirici ve düsündürücü... ama senin dedigin bir konuda sana yüzde yüz katiliyorum... oda bu cenazeyi allet etmeleri.. ya ne demek hepimiz ermeniyiz, yok arkadasim ben ermeni falan degilim, okadar... abartmak gerekmez, bu cenazeye katilabilirsin, hrant dink icin üzüle bilirsin, ama haddini asmiyacaksin, bir insan cenazesini böyle protestolar yapmak icin kullaniyorsan, yani vatanina karsi böyle seyler demen yanlis... ayrica benim üüldügüm konu, sehitlerimizin cenazelerinde kürtlere bekduva ediliyor, burdada hepimiz türküz diyorlar, bu yanlis... kürtleri falan hic katmiyalim böyle olaylara...