Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-01-2007, 21:20   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Werder Bremen'den vefa örneği

Bundesliga'da lider konumda bulunan Werder Bremen kulübü, böbrek hastası olan Hırvat oyuncu Klasnic'e, aynı şartlarla sözleşmesinin uzatılmasını önerdi.

Alman Birinci Ligi'nde (Bundesliga) lider konumda bulunan Werder Bremen kulübü, böbrek hastası olan Hırvat oyuncu İvan Klasnic'e, aynı şartlarla sözleşmesinin uzatılmasını önerdi.

Werder Bremen menajeri Klaus Allofs, kronik böbrek hastası olduğu için hastaneye yatırılan ve ameliyatla kardeşinin böbreğini alacak olan Klasnic'e, sözleşmesinin sona erecek olmasından dolayı büyük bir maddi boşluğa düşmemesi için böyle bir öneri getirdiklerini söyledi.

Klasnic'in içinde bulunduğu durumda yeniden tümüyle iyileşip iyileşmeyeceğinin bilinmediğine, bu nedenle yeni bir kulüp bulmasının zor olduğuna dikkati çeken Allofs, ''Bir kişi yeni bir böbrek alırsa, bu doğal olarak ciddi bir olay. Yine de Klasnic'in yeniden Werder Bremen için oynayacağına inanıyoruz. Tüm takım kendisini destekliyor. Her şeyin iyi gitmesini ümit ediyoruz'' dedi.

Werder Bremen Takım Kaptanı Frank Baumann, Klasnic'in durumuna üzüldüklerini ve iyileşmesini dilediklerini belirtirken, takımda yer alan milli futbolcu Torsten Frings de, ''İvan, bize güvenebileceğini biliyor'' şeklinde konuştu. Tübingen Üniversitesi Kliniği profesörlerinden Alfred Königsrainer de, Klasnic'in ameliyattan sonra eski gücüne kavuşabileceğini, spor alanında bunun bir çok örneğinin bulunduğunu söyledi.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla