Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-05-2006, 16:16   #1
kyros06
 
kyros06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Demirören'den şok soruşturma talebi!

Demirören'den şok soruşturma talebi!

Fortis Türkiye Kupası'nın sevincini doyasıya yaşayan Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un babası Saffet Ulusoy'u hastanede kupa ile birlikte ziyaretinin ardından yine kupayı yanına alarak babası Erdoğan Demiröreni de ziyaret etti.
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören burada yaptığı açıklamada Fenerbahçe'yi 3-2 yenerek kazandıkları Fortis Türkiye Kupası final maçının ardından kupa törenine katılmayan Fenerbahçe takımını ve yöneticilerini kastederek, soruşturma başlatılmasını talep ettiğini söyledi.
Yıldırım Demirören, "Dün akşam gerçekten centilmence ve güzel bir maç oldu. Ancak beni üzen taraf mağlup olan tarafın saygısızlık yapması oldu. Başbakan yardımcısının olduğu yerde kupa törenine çıkmayanlara soruşturma başlatılmasını talep ediyorum" dedi. Bir gazetecinin bu olayı Devlete karşı saygısızlık olarak mı görüyorsunuz? sorusuna ise Başkan Demirören "Ben buradan yeni bir tartışma konusu başlatıyorum. Devlet makamının olduğu yerde madalya törenine çıkmayanlar suçludur. Artık şapkalarını önüne koysunlar. Buna Türk Futbolunun ihtiyacı var" dedi.
"BEŞİKTAŞ HER ZAMAN GÖNÜLLERİN TAKIMI"
Demirören, siyah beyazlı takımın her zaman gönüllerin takımı olduğunu ve yüzde doksan kesimin Beşiktaş'ın kupayı alması için dua ettiğini ve bunun da gerçekleştiğini söyledi.
"GÜLÜP GEÇİYORUM"
Haftasonu ezeli rakibi Galatasaray ile oynanacak karşılaşma için de Başkan Demirören şunları söyledi:"Bu maçla ilgili yapılan spekülasyonlara gülüp geçiyorum benim Fenerbahçe camiasında ailece karı koca yemek yiyip görüştüğüm bir çok arkadaşım var. Ligde kimin şampiyon olacağı bizi ilgilendirmiyor ama inanıyorum ki çok centilmence geçecek ve dostluk rüzgarı esecek hak eden kazansın,benim takımım Kupa sarhoşluğu yaşamazsa sonuna kadar bileğini gücüyle oynayacaktır" dedi.
BABA DEMİRÖREN "BAŞARI OĞLUMUNDUR"
Baba Demirören ise oğlu ile gurur duyduğunu belirterek, "Başarının tamamı oğlumundur. Ben sadece işim ile ilgileniyorum. Onu tebrik ederim. Çok anlamlı bir kupa kazandılar" şeklinde konuştu. Erdoğan Demirören, Beşiktaş'ın ideal olan bir takım olduğunu ve siyah beyazlıların 8 ile 10 sene içinde Avrupa'da mutlaka başarıya ulaşacağına inandığını söyledi.

04.05.2006Click the image to open in full size.
Kaynak : DHA
kyros06 Ofline