Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-05-2006, 16:18   #2
kyros06
 
kyros06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

asbaskan da böle dio bu nasıl iş ben anlamadım

BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE GERGİNLİĞİ
Karşılaşmada her iki takım taraftarının da kendilerine yakışan şekilde davrandığını vurgulayan Kıvanç Oktay, Fenerbahçeli yöneticilerle aralarında herhangi bir sorun olmadığını da ifade etti.
Kıvanç Oktay şunları söyledi:''Belki iki kulübün yöneticilerinin açıklamalarında gerginlikler oldu. Ancak, biz maçı Fenerbahçeli yöneticilerle birlikte izledik. Maç aralarında sohbet ettik. Fenerbahçeli yöneticilerin arasında çok sevdiğimiz arkadaşlar var. Kulüp işine girmeden önce arkadaşlıklar kurduğumuz insanlar bulunuyor. Her şey saha içinde başlıyor, saha içinde bitiyor. Protokol tribününde herhangi bir gerginlik de olmadı.'' Oktay, Fenerbahçeli yöneticilerin, maç sonrası kendilerini tebrik edip etmediği yönündeki soruyu, ''Maçın bitişi sonrası yaşanan coşku nedeniyle bunu yapmak mümkün değil. Kaybetseydik, belki biz de yapamazdık. Maçtan sonra birkaç Fenerbahçeli yöneticiden tebrik telefonu aldım. Fenerbahçeli yöneticilerle aramızdaki ilişkilerde sıkıntı yok'' diye yanıtladı.
Bütün camianın, başarıya açlığının olduğunu dile getiren Oktay, ''Başarısız geçen dönemlerden sonra kupayı kazandık. Bu maçın bir özelliği de Fenerbahçe'yi yenerek kupayı almamızdır. O da ayrı bir heyecan veriyor. Bugün şampiyonluğun en büyük adayı olan bir takımı yendik'' dedi.
Kıvanç Oktay, maç öncesi kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in, futbolculara yaptığı konuşmada, karşılaşmanın yitirilmesi halinde bile madalyaları almalarını ilettiğini vurgulayarak, ''Kaybeden takımın bunu yapması çok keyifli değil'' diye konuştu.
''DİĞER KULÜPLERLE SORUNUMUZ YOK''
Oktay, ligde yer alan kulüplerle sorunları bulunmadığını söyledi.
Fenerbahçe ile son dönemde yaşanan gerilim konusundaki soruyu yanıtlayan Kıvanç Oktay, şöyle konuştu: ''Fenerbahçe ile bir gerilim yaşandı. Taraflar açıklama yaparken kişiliklere, camiaya saldıran, rencide edici açıklamalarda bulunmamalı. Böyle olduğunda karşı taraf yanıt veriyor. Başkanımızın bir beyanatından dolayı gerilim yaşandı. İyi niyetle, içten ve artniyet düşünülmeden yapılan bir açıklamaydı. Tercihini söylemiş, ancak bunu söyledi diye, iddia edilenlerin olması mümkün değil. Böyle bir şey olsa açıklama yapılmaz. Kişisel saldırılara dönüşünce farklı şeyler yaşanıyor.''

kaynak:milliyet
kyros06 Ofline