dewam mac sonrasi yazilar 
**Neden her defasinda böyle oluyor Adamlar duruyor duruyor son dakika gelince bir gol atiyorlar sanki anlasmislar gibi... galip geliyorlar!
Nefret ediyorum resmen bu durumdan! Atiyorsan macin basinda at kardesim, ne gelip sonunda atiyorsun...
**tuncayın burnu hawada futbolu daumun alexi alakasız oyundan alışı...bence hakemlere yıkmak fenere yakışmaz....
**Yavvv sinir olmamak elde degil o son pozisyonlarda Fenerbahçe golü kıl payı kaçırdı o gol kaçarken zaten ben sinirden deli oldum bir de baktı üstüne üstlük bjk şanslı bir gol attı üfffff
**canları sağolsun aslanların!!o kadar da değil arkadaslr..hep yensin diye mi büyük fenerbahcemiz..yenildiğinde bile sevildiği için büyük!!
**Allah istemiyo kupayı almamızı.. Çok şanszıkdık çok....Olmayınca olmuyor Ulen Bülent Demirlenk(kendisi Cimbomludur) ben seni Heykel de yakalarım o zaman ne olacak bakem....
**kupa alınsa ii olurdu ama cidden umrumuzda bile değil... Önemli olan teş şey şampiyonluktur herzaman..
**Taraftar Namına Hiçbirşey Yoktu. Sanki deplasmanda Oynuyoruz
25.000 Kişinin Hiçmi Sesi Çıkmaz Yarabbim
**Gerçektende taraftar ne kadar sessizdi sanki deplasmanda seyircisiz oynuyor gibiydik
**Nasip değilmiş sağlık olsun. Hafta sonunu iple çekiyorum bakalım iki kardeş takımın maçı nasıl olacak?
**Hem fenerbahçeyi hem beşiktaşı centilmence oynadıkları için tebrik ediyor fair-play adına çok sevindiğimi vurgulamak istiyorum. Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor olmasa bu lig seyredilir mi bee!.. Arada bir biz de sürç-i lisan ediyorsak affola. Unutmayalım ki hepimiz kardeşiz. Saygılarımla,