Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-01-2007, 11:40   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kuzey Londra Derbisinde 4 Gol

Tottenham ve Arsenal Carling Kupası yarı final ilk maçında White Hart Lane'de karşılaştı. Kuzey Londra derbisinde 4 gol kaydedilirken Jol'ün Spurs'u 2 farkı koruyamadı. İkinci yarıda hızlanan Wenger'in öğrencileri 2 gol kaydederek maçı 2-2 tamamladı. Baptista 1 golü kendi 2 golü de rakip filelere göndererek hat-trick yaptı!

Derbide 4 gol var kazanan yok..

Martin Jol ve öğrencileri trafiğe takılan Arsenal takım otobüsünün stada geç gelmesi sebebiyle 15 dakika rötarla başlayan mücadelede White Hart Lane’de ilk yarıda 2 gol birden bularak erken rehavete kapıldı.. Carling Kupası yarı final ilk mücadelesinde karşılaşan Kuzey Londra ekipleri finalde Chelsea’nin rakibi olabilmek için mücadele veriyor..

Arsenal’de Ljungberg, Gallas, van Persie ve Djourou sakatlıkları, Gilberto Silva da cezası sebebiyle forma giyemedi. Henry, Lehmann, Rosicky, Clichy ve Adebayor gibi isimler de Menajer Arsene Wenger tarafından dinlendirilmek amacıyla oynatılmadı.

Tottenham derbiye çok hızlı başladı. Karşılaşmanın 13. dakikasında Bulgar golcü Berbatov takımını öne geçiren isim oldu. Liverpool ağlarına dört gol bırakan Julio Baptista bu karşılaşmanın da 21. dakikasında kendi filelerini havalandırınca Kuzey Londra derbisinde Tottenham’a büyük avantaj sağladı.

BAPTISTA HATASINI TELAFİ ETTİ
İlk yarıda kendi kalesine gönderdiği ters topla takımının 2 farklı geriye düşmesine sebep olan Baptista, 2. yarıda kendine gelen Arsenal'in 64. dakikada ilk golünü kaydederek farkı 1'e indirdi.

77'de de sahneye çıkan Baptista maçtaki toplam gol sayısını 3'e Arsenal adına da 2'ye çıkartarak Gunners'a beraberliği kazandırdı.

Spurs 2-0'da kapıldığı rehavetin kurbanı olurken, Arsenal bu sonuçla Emirates'de oynanacak rövanş öncesi avantaj yakalayan taraf oldu.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla