Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-01-2007, 11:45   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bordeaux Lyon'u Devirdi

Fransa Ligue 1 lideri Lyon sahasında Bordeaux'a 2-1 mağlup oldu. Sezon başında Werder Bremen'den alınan Micoud Bordeaux'da galibiyetin mimarı oldu. Öta yandan kısa süre önce Aston Villa'dan Carew karşılığında gelen Baros ayağının tozuyla bu maçta Lyon formasını taşıdı..

Lider rehavette..

Lyon sahasında ligin dişli takımlarından Bordeaux'a boyun eğmekten kurtulamadı. Konuk takıma galibiyeti Francia'nın penaltısı ve sezon başında Alman ekibi Werder Bremen'den gelen Micoud'nun kaydettiği goller getirdi.

Lyon'da Fred'in golü puan için yeterli olmadı.

Yıla 13 Ocak'ta 2-0'lık Toulouse mağlubiyetiyle başlayan Lyon bu sonuçla son 21 maçında 3 mağlubiyet almış oldu ama yinede 50 puanla zirvede rahat bir şekilde oturmaya devam ediyor..

Bu arada duraklama dakikalarında Lyon beraberlik şansı için penaltı bekledi; Brezilyalı defans oyuncusu Cris'in Bordeaux file bekçisi Ulrich Rame tarafından düşürülmesi tartışmalara yol açtı ancak değişen bir şey olmadı..

Herşeye rağmen Lyon Teknik Direktörü Gerard Houllier'in takımı Avrupa'nın önde gelen liglerinden birinde peş peşe 6. şampiyonluğa ulaşacak ilk takım olma yolunda alttan bir tehdit gelmediği için rahat bir şekilde ilerliyor..

Fransa Milli Takımı ve Galatasaray'ın eski futbolcusu Franck Ribery'nin 2 gol kaydettiği maçta rakibi Auxerre'i 3-1 deviren Marsilya 14 puan arkadan Lyon'u takip ediyor..

BAROS AYAĞININ TOZUYLA
Aston Villa'dan John Carew karşılığında alınan Milan Baros, 2. yarıda forma şansı buldu. Çek futbolcu ikinci 45 dakikada kendisinden beklenen başlangıcı yapamezken Lyon'da gole en çok yaklaşan isim özellikle 64. dakikadaki atakla Brezilyalı forvet Fred oldu..

Lyon karşısında başarılı bir performans sergileyen ve 3 puanı alan Bordeaux, 31 Mart'ta Fransa şampiyonu ile bir kez daha karşılacak. Ekipler bu sefer Fransa Lig Kupası finalinde Stade de France'da mücadele edecek..



İşte Fransa Ligue 1'de günün toplu sonuçları:
Marsilya-Auxerre:3-1
Lille-PSG:1-0
Lorient-Lens:1-0
Nice-Toulouse:0-1
Sochaux-Sedan:1-1
Troyes-Nantes:1-0
Valenciennes-Le Mans:1-1
Monaco-Rennes:0-2
Lyon-Bordeaux:1-2
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla