Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-01-2007, 12:57   #1
tthotht
Banned
 
tthotht - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Madrid Ronado'nun gitmesine izin werdi...

Click the image to open in full size.
R.Madrid transfere izin verdi!

Real Madrid'in, Brezilyalı yıldızı Ronaldo'yu, İtalya'nın köklü takımlarından AC Milan'a satmayı kabul ettiği bildirildi. Real Madrid'de teknik direktör Fabio Capello ile anlaşamadığı için mutsuz olan ve takımdan ayrılmak isteyen Brezilyalı golcü Ronaldo, İtalya'ya dönüyor. Ronaldo'yu ısrarla transfer etmek isteyen Serie A ekibi AC Milan, İspanyol ekibiyle Ronaldo'nun satışı konusunda anlaşmaya vardı. Milan'lı yetkililerin dün gece geç saatlere kadar Real Madrid'li yetkililerle görüştükleri ve anlaşma zemini aradıkları ifade edildi.
Bu arada İtalya'da yayın yapan La Repubblica Gazetesi, Milan'ın Ronaldo için İspanyol ekibine 7 milyon 500 bin Euro ödeyeceğini iddia etti. İspanyol basınında daha önce çıkan haberlerde, Real Madrid'in Ronaldo için 8 milyon Euro istediği, Milan'ın ise 5 milyon Euro'dan pazarlık kapısını açtığı belirtiliyordu. Ronaldo'nun sağlık kontrolü ve imza için Milano'ya gitmesi bekleniyor.
30 yaşındaki Ronaldo, 1997-2002 yılları arasında Milan'ın ezeli rakibi Inter'in formasını giymişti. 2002 yılında 45 milyon Euro'ya Inter'den Real Madrid'e transfer olan Brezilyalı golcünün İspanyol ekibiyle 2008 yılı sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunuyordu.


25.01.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA
__________________
ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır...

Konu ferro1903 tarafından (25-01-2007 Saat 13:02 ) değiştirilmiştir..
tthotht Ofline