Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-01-2007, 16:16   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Inter'in Riquelme Çıkartması

Serie A'da şampiyonluğa koşan Inter, Villarreal'in Arjantinli yıldızı Juan Roman Riquelme için girişimlere başladı. Vakit kaybetmeden bu ay içinde İspanyol ekibinden ayrılmak isteyen Roman da Inter'in transferi biran önce tamamlamasını bekliyor..

Roman İtalya yolunda..

Arjantin Millli Takımı'nın eski futbolcusu geçen yıldan beri adı geçen Inter'e sonunda transfer olma aşamasına geldi.. Inter'in Juan Sebastian Veron'un yerini doldurmak için uzun süredir takip ettiği Roman, La Liga ekibi Villarreal'deki şartlardan memnun değil ve biran önce Serie A ekibine geçmek istiyor..

17 Aralık'tan beri teknik direktör Manuel Pellegrini tarafından unutulan Roman, Şilili çalıştırıcı tarafından genç Meksikalı Matias Fernandez'in yedeği konumunda bekletiliyor..

14 milyon dolar bonservisi olan 28 yaşındaki Roman'ı Ocak ayı tamamlanmadan almaya çalışan Inter bu sefer de yazın Arab ekibi Al-Ittihad'a katılacak olan Luis Figo'dan doğacak olan yıldız boşluğunu dolrurmaya çalışıyor..

1996'da Boca Juniors'a katılan Roman, 2002'de Barcelona'ya geçti ve Inter Teknik Direktörü Mancini'nin sisteminde Dejan Stankovic'in pozisyonunda yer alacak..

Roman, La Liga'dan Villarreal'e 2003'te imza attı..
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline