Alıntı:
kumandaci´isimli üyeden Alıntı
,
Senin gibi olaya at gözlüğü ile bakmayanları "Salak mesajlar atıyorlar " diye hakaret edeceğine ;insanların doğru veya yanlış düşüncesine saygı duymaya çalışan daha iyi olur.Ortamıda germemiş olursun.
Tigana senin yazdığın gibi eğitmense; A takımımızı çalıştırmasın.Alt yapıdan sorumlu olsun .istediği eğitimi yaptırsın,pişirsin ve A takıma kaliteli oyuncular versin.
Eğer TD ise onun işi Takımı şampiyonk yapmaktır.Acemilerin eğitim alayı değildir. O oyuncu yetiştirecek diye Beşiktaş adı ile özdeşleşen profosyonel futbol takımının değerini düşürecek oyun oynatmasın ve kötü sonuçlar aldırmasın. |
Benden 21 yaş büyüksün o yüzden sana en ufak bir saygısızlık etmem.Yaşından ötürü.Ama Tigana A.Gücü maçını kaybetseydik gidecektim dedikten sonra buradaki bazı insanlar keşke kaybetseydik diyorsa eğer attıkları mesajlar salak salaktır kusura bakmasın kimse.Hatta ben böyle diyen birinin Beşiktaşlılığından da şüphe ederim.(Biliyorum bu Beşiktaşlılık konusu çok tartışıldı ama keşke yenilseydik diyen bir insan nasıl bir Beşiktaşlıdır aklım almıyor)
Son olarak ben herkesin düşüncesine saygı duyuyorum ama bu tip mesajlara asla saygı duymayacağım ve tepkimi de koyacağım.Çünkü Tigana falan bizim değerimizi düşürmüyor,içimizdeki bazı insanların saçma sapan bu görüşleri bizim değerimizi düşürüyor.