Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-01-2007, 17:42   #211
onurozgen
Banned
 
onurozgen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Küfürbazlar Var

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.'Küfürbazlar var'
Haşmet Bedii Kürüm, "Bilgili döneminde yönetime küfür edenler, şimdi listeye girmiş. Bu yolun sonu karanlık" dedi.


Şansı kötü kullandı
Beşiktaş'ın eski yöneticisi, adı bir dönem başkan adayı olarak ön plana çıkartılan Haşmet Bedii Kürüm, yeni yönetim kurulunu sorunları çözecek yeterlilikte bulmadığını söyledi. Kürüm, "Başkan Demirören, kendisine verilen şansı iyi kullanamamış" dedi.

Ömrü uzun olmaz
Kürüm, Serdar Bilgili ve yönetimine Click the image to open in full size.küfür eden bazı kişilerin, son dakikada yönetime alınmasına inanamadığını da belirterek, "Ben bu yönetimin ömrünün çok uzun olacağını düşünmüyorum. Yolun sonunu karanlık görüyorum" diyerek yeni listeye tepki gösterdi.
__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]

"İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..."

Deniz GEZMİŞ
onurozgen Ofline