Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-01-2007, 17:54   #37
iLHAN-MANSiZ
Guest

iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
onurozgen´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
İLHAN MANSIZ senin Tigana ile ilgili olumlu bir yorum yapmanı beklemiyorum zaten.Beşiktaş'ı kurtaracak tek adamın Lucescu olduğuna inandırmışsın kendini onun haricinde Ferguson gelse beğenmeyeceksin.Ama ikinci yarıda umarım Tigana hakkında olumsuz birşey söyleyecek fırsatı bulamazsınız.Bu da skora bağlı ama tabii değil mi?
Bak ben Tigana'nın kaşını gözünü sevmiyorum diye eleştirmiyorum..BJK ye bişe vermediğini hatta zarar verdiğini düşündüğüm için eleştiriyorum önce buun idrak etmen gerekiyor...Beşiktaşı kurtaracak tek adam Lucescu dur da demedim...Lucescu ilk adayımdır dedim...mutlaka alternatifler vardır...eyer sürekli takılan birisi olsan okurdun...Ferguson gelse beyenmicem demedim...Ferguson gelse yine bu tarz işler yapsa onu bile eleştiririm Bu takım Delbosque gibi hocayı yollamış sen ne diyorsun ??? yllanması hataydı bence tabiki....Umarım dediğin gibi olur ikinci yarı Tigana beyefendi saçmalıklar yapmaz da onu konuşmayız..Ben BJK nin başarısını istiyorum şahıs önemli değil....Skor önemli tabi değil mi diyerek skora göre yorum yaptığımı ima ediyorsun ama ben asla skora göre yorum yapmadım ki skora göre yorum yapan sizlersiniz..iki maç kazanalım güllük gülistanlık havası estiren 3. maçta apışıp kalan sizlersiniz..ve ayrıca ben değerlerine sahip çıkıyorum..şuana kadar BJk hangi eski futbolcusuna değer verdi arkasında durud ki ??