Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-03-2006, 11:23   #1
Josekleberson
 
Josekleberson - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Thumbs up O geldi dertler bitti!

Click the image to open in full size.
Beşiktaş, ligin ilk yarısında belki de tarihinin en kötü dönemlerinden birisini yaşadı. Üst üste gelen şok yenilgiler ve buna bağlı olarak gol bölgesinde yaşanan sıkıntılar; takıma, teknik heyete ve yönetime yönelik sert eleştirilere neden olurken, futbolcular adeta İnönü'de maça çıkmaya korkar hale geldi. İşte bu noktada devreye Teknik Direktör Jean Tigana devreye girerek, Ümit Milli Takım'da izlediği Gaziantepsporlu Gökhan Güleç'in transfer edilmesini istedi. Ve genç yıldız takıma kazandırıldı.
Dönüm noktası!
Bu gelişme tam da Beşiktaş için dönüm noktası oldu. Tigana, Gaziantep'te bile fazla forma şansı bulamayan Gökhan'ı kısa sürede kadroya monte etti. Hemen ardından genç futbolcunun müthiş çıkışı geldi. Özellikle kupadaki Kayseri ve ligdeki Samsun maçlarında Beşiktaş'ı sırtlayıp götürdü. Siyah-Beyazlı ekibin hücumdaki sıkıntısı sona ererken, gol ortaması da bir anda fırlayıverdi. Şimdi herkes Gökhan'a methiyeler düzüyor. O ise son derece mütevazı ve göklere çıkartılmasından dolayı sıkıntılı.
Hedefi 15 gol
Attığı gollerin sadece kendisine mal edilmesinden rahatsız olan genç oyuncu, "Başarı tüm takımın. Bana adeta 'al da at' dercesine pas veren Tümer ve Sergen ağabeyleri de unutmamak gerekir. Başka takımda olsam, bu kadar çok pozisyona giremezdim" dedi.
Gökhan, "Beşiktaş'a sezon başında gelseydin, gol kralı olur muydun?" şeklindeki soruya ise "Böyle bakılması doğru değil. Şans benim yanımda. Sezon sonuna kadar ne olur bilemem ama 15 gole ulaşmayı hedefliyorum" cevabını verdi.


Kaynak: Akşam
__________________
Bu sene sampiyon gorelim sizi,
Olmeden mezara koymayin bizi,
Korkutmaz bizleri musalla tasi,
Olumune seviyoruz biz BESIKTASI
Josekleberson Ofline