Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-01-2007, 17:03   #37
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Beşiktaş, Vestel Manisaspor ile 28 Ocak Pazar günü kendi sahasında yapacağı lig maçının hazırlıklarını bu sabah gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürürken, Kleberson, Ali Güneş ve Mustafa'nın karşılaşmada forma giymeyeceği açıklandı..

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Jean Tigana yönetiminde yapılan antrenmanda siyah-beyazlı futbolcular, pas çalışmasının ardından defans ve hücum oyuncuları olmak üzere iki gruba ayrılarak çalıştı. Tigana, grup çalışmasında defansif ve ofansif organizasyonların üzerinde durdu. Antrenman şut çalışmasıyla sona erdi.

Bu arada idmanda Mustafa takımdan ayrı olarak kendi programı eşliğinde çalışırken, Ali Güneş, Gökhan Zan ve Kleberson ise çalışmada yer almadı.

-KLEBERSON, ALİ GÜNEŞ VE MUSTAFA OYNAMAYACAK-
Siyah-beyazlı takımın Vestel Manisaspor ile yapacağı karşılaşmada Kleberson, Ali Güneş ve Mustafa'nın forma giymeyeceği açıklandı.

Kulüp doktoru Ayhan Optur, kondisyon eksiği bulunan Mustafa'nın yanı sıra, hastalığı geçmeyen Ali Güneş ile sağ arka adalesinde ödem ve gerilme bulunan Kleberson'un Vestel Manisaspor karşısında görev yapmayacağını belirterek, ''Gökhan Zan ise yarın idmanlara başlayabilecek. Kendisinin maçta forma giymesi için bir engeli yok'' dedi.

Öte yandan Beşiktaş, Vestel Manisaspor maçı hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla tamamlayarak kampa girecek.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline