Konu: Ibrahim Akin
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-01-2007, 18:38   #250
onurozgen
Banned

onurozgen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
bjk4ever´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kafasinin degismesini 10 sene bekleyecek degiliz herhalde. Bence sezon sonuna kadar sans verilmeli, beklenen performans gelmezse seneye kiralanmali(satilmamali!) ve kendine gelmeli. Onu yedek kulubesinde oturtarak da elimize fazla sey gecmiyor maalesef.

Sabri konusunda sana katilmiyorum. Diger maclari seyrediyor musun bilmiyorum, ama seyreden biri olarak soyleyebilirim ki gecen seneki ile bu seneki Sabri arasinda daglar kadar fark var. Gecen sene hizi ve ara sira guzel sutu disinda hicbir ozelligi olmayan duz bir kanat oyuncusu iken bu sene kendini cok iyi gelistirdi, ozellikle teknik acidan. Kendisi tipsizin teki ve en gicik oldugum GS'li ama Sezarin hakki Sezara.

Gokhan Zan ise gecen senelere nazaran bence cok daha iyi. Gerci ondaki yukselis gecen seneden beri var ama bu sene doruga ulasti. Fiziksel olarak daha iyi, cok daha sogukkanli ve teknigi de daha iyi. Ama tabii ki su anda akil ve egitim olarak iyi duzeyde degil, ama su anda en iyi Turk stoper bana gore.
i.akın'ı biraz tanıdıysam onu kiralarsak tamamen kaybederiz.o.koç'ta olduğu gibi.sabri ve g.zan konusunda sana katılamayacağım.sabri tamam çok geliştirdi kendini ama ben sabri'yi 2003'ten beri çok beğenirim.hatta hakettiği değeri gs'de bulamıyor bence.liverpool maçından sonra benitez sabri'ye transfer teklifi yaptı haberin var mı?
g.zan'a gelince bana göre hava topundan başka artı bir tane özelliği yok.bunu da her maçta görüyoruz zaten.ama sen görememişsin.dünyanın servet ile birlikte en ağır stoperidir kendisi.

"İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..."

Deniz GEZMİŞ
onurozgen Ofline