Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-01-2007, 21:37   #1
gulcebalcioglu
 
gulcebalcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
fenerbahçe:63 Bjk Cola Turka:53

Click the image to open in full size.

Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımımız, TBBL'nin 12. haftasında Fenerbahçe'nin konuğu oldu. Caferağa Spor Salonu'ndaki derbi sarı lacivertlilerin 63-53 üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmaya Kara Braxton, Esmeral Tunçluer, Stacey Lovelace, Tuğba Palazoğlu ve Sheri Sam beşi ile çıkan Siyah Beyazlılarımız, ilk iki atağından eli boş döndü ve Fenerbahçe'nin sayılarına engel olamadı. Üst üste üç hücumdan sayıyla dönen sarı lacivertliler, ilk dakikalarda farkı açmaya başladı. Hücumda bir türlü Fenerbahçe savunmasını aşamayan Ekibimiz, 5 dakikalık süre içerisinde sadece 1 sayı kazanırken, rakibimiz 9 sayı kaydetti. Özellikle pota altında etkili olan Fenerbahçe, dışarıdan da etkili olmaya çalışırken, Bayanlarımız, Kara Braxton ile yakaladığı fırsatlardan yararlanamadı. Bitime 2 dakika kala açılan ve sayı bulmaya başlayan Ekibimiz, son dakikaya 12 sayı farkla (18-6) geride girdi ve ilk çeyrek sarı lacivertlilerin 20-6 üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci periyota Tuğba Palazoğlu'nun üçlüğü ile başlayan Ekibimiz, ilk periyottaki görüntüsünden çabuk uzaklaştı ve rakip potada etkili hale geldi. Ancak savunmadaki gevşekliğe bir türlü son veremedi. Fenerbahçe, Pondexter'in üçlükleriyle arayı iyice açtı ve sarı lacivertliler 15. dakikaya 31-17 önde girdi. Bu dakikadan sonra üst üste sayılar kazanan ve üçlüklerle farkı azaltmaya başlayan Bayanlarımız, toparlanma sürecinde Sheri Sam'in sayılarıyla güldü. İlk yarının bitmesine 1.5 dakika kala farkı 6 sayıya kadar indiren Takımımız, Yasemin ve Esmeral'in skora yaptıkları katkıyla 14 sayılık arayı 4 sayıya indirdi ve durum 35-31 oldu. Bir ara farkı 1 sayıya kadar düşüren Bayan Basketbolcularımız, son anda gelen bir baskete engel olamadı ve Fenerbahçe soyunma odasına 37-34 önde gitti.
İkinci yarıya da maçın başında olduğu gibi kötü başlayan Siyah Beyazlılarımız, Fenerbahçe'ye hücumda önemli fırsatlar verdi. Bu ikramları geri çevirmeyen sarı lacivertliler, Frönlich'in de skora yaptığı katkı ile tekrar açılmaya başladı. Ekibimiz, bir türlü istenilen oyunu sergileyemedi. Savunmada hata üstüne hata yapan Siyah Beyazlılarımız, hücumda da bir varlık gösteremedi. Top kayıpları ise Fenerbahçe'nin işine yaradı. Pota altında etkili olamayan Takımımız, ilerleyen dakikalarda dış atışlara yöneldi, ancak bu denemelerde top bir türlü potadan geçmedi. İsabet oranı düşük olan Siyah Beyazlılarımız'ın serbes atışlarda da yüzü gülmezken, son 30 saniyede Fenerbahçe maçtaki en farklı skoru yakaladı (54-38). Sarı lacivertliler bu periyotu da 54-40 üstün bitirdi.
Derbinin son periyotunda da bir süre durum pek farklı değildi. 35. dakikadan sonra sayılar bulmaya başlayan Ekibimiz, farkı tekrar azaltmaya başlarken, maç boyunca hatalı yürümeler, top kayıpları ve ribauntlardaki zayıflığı ile maça ortak olamadı. Takımımız, Fenerbahçe'nin sert savunması karşısında sayı üretmekte zorlandı. 38. dakika içinde karşılaşma 59-52 Fenerbahçe'nin lehine devam ederken, Takımımız hücumlardan yine eli boş döndü ve Fenerbahçe mücadelen 63-53 galip ayrıldı.
Click the image to open in full size.
bjk resmi sitesinden alıntıdır..
__________________
SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ...
siyah beyazölüm yaşam
gulcebalcioglu Ofline   Alıntı ile Cevapla