Alıntı:
disappear´isimli üyeden Alıntı
mali tabloyu açıklayanlar yönetim kurulunun adamları değil borcu açıklayanlar BEŞİKTAŞIMIZIN DİVANIDIR. onun için şüphe etmek yersizdir... |
normla bi taraftar gibi dusunuyorum besiktas gozlugumu cikardim ister istemez sorarim
Demiroren e 24 milyon dolar borc var
Banka borclari hakkinda bilgim yok
Del Bosque geldi sozlesmesi feshedildi toplam 7 milyon dolar civari para odemek zorundayiz ona ve yardimcilarina...
Riza Calimbay geldi sozlesmesi feshedildi 600 bin Ytl aldi...
Ailton gelmis 2-3 milyon euro (kendisine 1 milyon dolar hemen verildi imza attiginda) 250 bin e satilmis
Juanfran gelmis 3 milyon euro civari(bildigim kadariyla) bedelsiz gitti
Veysel,Ali tandogan,Adem,Cagdas,Fatih sonkaya,Mustafa dogan,Guven Kocabal,Okan Buruk ve digerleri bunlarin hepsi parasiz gelmedi bunlara harcanan paralar da var...
Stad Yapildi heralde sponsor yapmadi benim bildigim kadariyla 5 milyon dolar civari stadi yenilemek icin harcandi
Akatlar da parasiz yapilmadi
Stad ve akatlar konusunda soyleyecek kotu biseyim yok yonetime cunku hem inonu daha iyi oldu hem bi salon kazandik amator subedeki maclarimiz icin...
Arada tek Carew ve Youla katki sagladi takima maddi olarak...
Ote yandan sportif basari 0 her yil inanilmaz paralar basari yok yani bize para gokten mi iniyor anlamadim ki bukadar rahat bir kulubuz...
simdi divan mi soyluyor borcu yonetimmi beni ilgilendirmiyo bana once bunlarin hesabi verilsin ...
Why have you forsaken me,
In your eyes forsaken me,
In your thoughts forsaken me,
In your heart forsaken me ...