Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-05-2006, 10:15   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Phoenix'in inadı sürüyor

NBA'de dün gece oynanan tek Batı Konferansı maçında, ikinci tura yükselecek takım yine belli olmazken, Lakers ile Phoenix'in mücadelesi yine nefesleri kesti.
Batı Konferans play-off'ları birinci tur 6. maçında 3-2'lik avantajını kullanarak seride tur atlamayı hesaplayan Los Angeles Lakers, kendi sahasında güçlü rakibine uzatmalar sonunda 126-118 yenilerek çok büyük bir avantajı kaybetti. Bu sonuçla son iki maçını da kazanan ve seride durumu 3-1'den 3-3'e getirmeyi başaran Phoenix Suns, play-off'lar ikinci turu içinde avantajı kendi lehine çevirmiş oldu.
Phoenix Suns normal süresi 105-105 biten maçta, uzatma dakikalarında kontrolü elinde tuttu ve maçın yıldızı Kobe Bryant'ın çabaları da skoru değiştirmeye yetmedi.
Phoenix Suns'da Steve Nash 32 sayı ile takımının en skorer oyuncusu olurken Leandro Barbosa 22, Shawn Marion 20 ve Boris Diaw da 19 sayı ile maçı tamamlarken, toplam 6 oyuncu maçı çift haneli sayılarda tamamladı.
Son iki maçından da mağlubiyetle ayrılan Los Angeles Lakers'da ise, Kobe Bryant attığı 50 sayı ile yine muhteşem bir performans sergilerken, Lamar Odom 22 sayı, 11 rebound ve 9 asistlik performansı ile triple-double yapma şansını kıl payı kaçırmış oldu. Kobe, bu performansı ile bu sezonki, yedinci kez 50 sayı barajını geçerken, kariyerinin de en yüksek sayılı play-off maçını çıkarmış oldu.

05.05.2006Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA Click the image to open in full size.
xarizma Ofline