Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-01-2007, 16:54   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Milano Ekipleri Lampard'ın Peşinde

Chelsea'yle henüz kontrat yenilemeyen yıldız orta saha oyuncusu ve istikrar abidesi Frank Lampard için Milano'nun ezeli rakipleri Inter ve Milan atakta. Oyuncuyla bir diğer İtalyan devi Juventus'un da ilgilendiği yazılıyor.

Blues ile hala kontrat yenilemeyen Frank Lampard için Inter ve Milan bastırıyor. 28 yaşındaki yıldızın sezon sonunda 8 milyon sterlin karşılığında Milano'nun yolunu tutabileceği iddia ediliyor. Milan Genel Direktörü Ariedo Braida İngiliz Mail Gazetesi'yle yaptığı röportajda "Eğer gerçekten 8 milyon sterlinse bu transferle ilgilenmememiz düşünülemez" dedi.

FIFA kurallarına göre 28 yaşını doldurmamış ve takımında 3 yıl forma giymiş oyuncular 15 günlük bir ihbarnameyle transfer olabiliyorlar. Bu bağlamda Lampard da eğer kontratı yenilenmezse bu hakka sahip olacak.

Mail Gazetesi İngiliz okurlara bugün verdiği bu haberde yıldız oyuncuyla Milano'nun diğer ekibi Inter'in de ilgilendiğini yazdı. İtalyan Tuttosport da önümüzdeki sezon Serie A'ya dönmeye çalışan Juventus'un sezon sonunda oyuncuyu alabilmeyi hedeflediğini belirtmişti.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline