Alıntı:
{ThE DieSeL...}}´isimli üyeden Alıntı
Ben buradayım ne oldu,bir sorun falanmı olacak??1 galibiyetle düşüncemmi değişecek,alttarafı vesteli yendik,şimdi bir puan kaybedersek bende burdan oyunmu oynayayım nerde tiganacılar noldu gene diye??Günlük başarılar yada başarısızlıklar yüzünden kötü haldeyiz zaten biz.. Neyse maça gelirsem hücum gücümüz çok yüksekti ve ilk tarı göze hoş gelen futbol vardı ve gerçekten yanıltıcıydı bana göre..Çünkü defanste çok adam kaçırabiliyoruz,tabi 3-1 yendik diye kimse konuşmaz da 1-0 mağlup duruma düşecekken reinaldonun sola pas vermeyip runjeye nişanlaması ve akabindeki pozisyonda bobonun yaratıcılığıyla maçı alduık belkide..Yani Hücum olarak çok iyiye gidebildiğimiz,ama iyi olduğumuz bir maçta bile defansta çok adam kaçırdığımız bir maçtı..Bu arada nobreyede çok sevindim,inşallah gerisi gelir.. |
Bende burdayım bir maç iyi geçti diye yine mi sampiyon olduk yani bole dusunmek yanlıslıga surekledi hep bizi..Maç hakkındaki yorumumda ilk yarı cok iyi oynadık ofansta cok cabuk cogaldık delgado rico bobo nobre cok iyi paslastılar ve goller geldi ozellikle bobo cok ozel işler yaptı bana gore..Ama 2. yarı herhalde yorulduk biraz ondan buragın oyuna girmesi yine biras hareketlilik getirdi.Ama sunu solemeden gecemiyecem hala duran toplarda biraz anormaliz yani manisa gibi bir takım duran toplarda bizi zor durumlara dusurdu buna da bi care aranmalı..Ama genel olarak iyi oynadık ve kazandık zaten kadromuzdaki isimler vestele karsı bunu gerektirmiyor mu ?