Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-01-2007, 23:33   #94
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nobreye İhtiyacımız Var

Vestel Manisaspor’u ilk yarının suskun golcüsü Nobre’nin attığı 3 golle geçen Beşiktaş’ta kaptan İbrahim Üzülmez karşılaşmanın ardından Lig TV kameralarına konuştu.

Vestel Manisaspor’un güçlü bir takım olduğunu belirten Kaptan şu şekilde konuştu;

“Zor bir maç olacağını biliyorduk. Vestel güçlü ve mücadeleci bir ekip. Maç öncesinde bunu arkadaşlarımızla konuştuk. Ama kazanmamamız gereken bir maçtı ve sonuç olarak galip geldik. Taraftarımıza da teşekkür ediyoruz, bizi maçın başından sonuna kadar desteklediler.”

Uzun süredir gol tamayan Nobre’nin kaliteli bir golcü olduğunu belirten İbrahim Üzülmez, “Nobre iyi bir futbolcu, üzerinde uzun zamandır gol atamamanın stresi vardı. Bugün 3 gol attı. Umarım gollerine devam eder çünkü bizim ona ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

Kaptan ayrıca bu sezon çok çalıştığını ve yaptığı güzel ortaların forvetler tarafından golle sonuçlandırılamadığını da espirili bir şekilde sözlerine ekledi.

"ÇIKIŞIMIZDAN MEMNUNUM

Bu arada futbol takımı genel menajeri Ali Gültiken iyi oynadıklarını belirterek, “Biz kupa maçında da iyi oynadık. Bu maçta da iyi bir tempomuz vardı. Bugün ilk yarıya baktığımızda çok pozisyon yarattık, goller attık daha fazla da atabilirdik. Çıkışımızdan memnunum” şeklinde konuştu.

Uzun süredir gol atamayan Nobre için de, “Golcüler oksijenle birlikte golle beslenirler. Sezon başından beri stres altındaydı, bugün bunu üzerinden attı. Bobo’da iyi oynadı ama golleri Nobre attı” dedi.

MARATON.COM.TR
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline