Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-01-2007, 11:27   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hoşgeldin Nobre - Vedat OKYAR

Hoşgeldin Nobre
Click the image to open in full size.Dün akşam İnönü’de çok keyifli bir futbol seyrettim. Hele ilk yarı Beşiktaş’ın oynadığı top seyredilmeye değerdi.Bugüne kadar hep dediğimi bir kere daha tekrar edeyim. Bu takım iyi top oynamaya müsait bir takım. “Tigana yanlış kullanıyor, Beşiktaş da kötü oynuyor” diyordum. Tigana’nın son iki maçtır kullandığı kadro da iyi, oyun mantalitesi de. Böyle olunca, ortaya da seyredilir bir oyun çıkıyor. Dün takıma bir göz atıyorum, sahada Beşiktaş’ın kötü oynayan oyuncusu da yok, işi ciddiye almayan da.

Nobre’ye hoşgeldin diyorum. Geçmişte oynadığı maçlarda iyi oynuyordu, gol atamıyordu. Ben de diyordum ki, bisiklete binmeyi bilen bir adam 50 sene geçse de yine üstüne çıktığında yürütür. Golcüler de öyledir. Gol atmayı unutan bir golcüyü şimdiye kadar ben görmedim. Kısır bir döngüye girseler bile, sonunda işin içinden çıkarlar. Aynen dün akşam olduğu gibi.

EN İYİSİ KORAY’DI
Beşiktaş dün maçı farklı bir skorla kazandı ama Manisa takımı da taş gibi bir takım. Futbolu hiç çirkinleştirmeden, kafa kafaya Beşiktaş’la top oynadılar. Beşiktaş iyi bir gecesindeydi, 3 puanı sahadan çıkarmayı bildi. Bana göre de takımının da, maçın da en iyi adamı Koray’dı. Sıfır hatayla top oynadı. Delgado ile Ricardinho, büyük oyuncular. Bir kere çok çabuk düşünme yetenekleri var. Bu da hiç ortada fol yok, yumurta yokken gol pozisyonu icat ediyorlar. Tigana bu iki ustayı birarada kullandığı müddetçe işini halleder. Serdar kardeş için de bir şeyler söyleyeyim istiyorum. Belki hücuma fazla bir katkısı yok ama rakipler her girdiği mücadelede rakibi çürütüyor. Hücum başlamadan oracıkta bitiyor. Mehmet Sedef de çok genç bir kardeş. Gücü, kuvveti yerinde, futbolun da dilinden anlıyor ama maalesef Beşiktaş’ta kiracı gibi oynuyor. Ev sahibi olduğunda bu takımın formalarından birini bulabilir.

Maçın hakemi de, bana göre iyi maç yönetti. Oyunu zırt-pırt kesmedi, futbol oynamaya müsaade etti. Tabi ki birkaç yanlış düdük üfledi ama olacak o kadar. Beşiktaş’ta dün akşam için iyi olacak sinyalleri gördüm. Bu düzen bozulmazsa, olur da.
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla