Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-01-2007, 13:57   #11
tthotht
Banned
 
tthotht - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
guelinho´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Tangocu’ya ret
28 Ocak 2007 Başkan Demirören, Deportivo’da stoper oynayan Coloccini ile anlaştı. Ancak Tigana, Arjantinli’yi değil, sol kanat ya da orta sahaya bir oyuncu istedi.

BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu ve futboldan sorumlu yönetici Celal Kolot İspanya’nın Deportivo takımında oynayan Arjantinli Fabricio Coloccini ile her konuda anlaşmalarına rağmen teknik direktör Jean Tigana 25 yaşındaki oyuncuyu kabul etmedi.

Milan’dan gitti

2005 yılında Milan’dan Deportivo 3 milyon Euro’ya transfer olan, 2006 Dünya Kupası’nda Arjantin Milli Takım kadrosunda yer alan Collocini’nin iyi bir oyuncu olduğunu ifade eden Kolot, "Collocini mükemmel bir stoper. Defansı da toparlayacak özelliklere sahip" dedi. Fransız teknik adam ise "Şu anda stopere ihtiyacım yok. Sol kanat ya da orta sahaya oyuncu alınırsa hayır demem" ifadesini kullandı. Basın toplantısında transferle ilgili olarak "Bir şey bilmiyorum" diyerek konuyu kapadı.
Hürriyet

Coloccini'nin yanina bir de önlibero alirlar, hem Tigana hem biz mutlu oluruz o zaman deeeermisim


hangi td colloccini gbi bi adami takiminda istemez anlamiorum tiganada iice abartti istemiomus ama orta saha oyuncusu olursa hayir demezmis o zmn sende colloccini gobege koyar korayi on liberoya koyarsin. bana gore koray guinti den snra besiktasa gelmis en ii on libero ama adam yoklugundan gobeke oynuo cok zeki bi oyuncu oyunuda cok ii okuyan bi oyuncu ins tigana yine gereksiz bi inat yapmaz we colloccini gelir
__________________
ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır...
tthotht Ofline