Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-01-2007, 14:06   #2
özgür_1903
Kıdemli Kartal

özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1) 25 Ocak 2007 / Perşembe
Alaattin Metin
/ Akşam Gazetesi

Demirören'den Yıldırım'a Alex mesajı

Fenerbahçe’de Alex sorun olur mu!

Beşiktaş’a gider mi!

Önce birinciden başlayalım. Fenerbahçe, Alex ile şu ana kadar bir lira para konuşmadı.. Yani ne Alex direkt veya dolaylı yoldan Fenerbahçeli yöneticilere “Şu kadar para isterim” dedi. Ne de Fenerbahçeli yöneticiler, Alex’e bir rakam söylediler.

Bunu nereden biliyorsun derseniz, Başkan Aziz Yıldırım söyledi.. Futbolcu ile aralarında sorun olmadığını da anlattı.. Daha önce dediği gibi menajeri Juan Figer, İstanbul’a geldiği vakit oturup konuşacaklarını söyledi.

Alex de, Antalya kampında, “Fenerbahçe ile sorunu olmadığını, mutlu olduğunu, kalmak istediğini” anlatarak menajerinin İstanbul’a gelmesini beklediğini söylemişti..

Peki menajeri niye gelmedi!

O da Fenerbahçe Kulübü ile Alex arasında bir sorun yaşanmadığını, Brezilyalı futbolcunun mutlu olduğunu, üç aşağı beş yukarı anlaşacaklarını biliyor..

Çünkü Juan Figer, Aziz Yıldırım’ın iyi dostu.. Üç gün önce Fenerbahçe Başkanı’na “Sevgili dostum..” diye mesaj çekerek “Brezilya’da liglerin başladığını, iki oyuncusunun bulunduğu Santos Kulübü’nün para sıkıntısı çektiğini” anlatarak “Bu sorunu çözer çözmez, muhtemelen önümüzdeki hafta yanınıza geleceğim..” demiş.

Daha da önemlisi Aziz Yıldırım ile Juan Figer’in iş ortaklıkları var. Bursaspor’da oynayan Edmar Gres de Souza’nın bonservisi bu iki kişide.

Beşiktaş’a gider mi sorusuna gelince..

Fenerbahçe’de futbolcuya dayalı bir düzen yok ama Alex’in bir eli yağda diğer eli de balda.. Zaten kendisi de her konuşmasında, “Fenerbahçe bana ve aileme uğurlu geldi..” diyor, başka bir şey söylemiyor.. Ayrıca Beşiktaş’ta oynayan Brezilyalı futbolcuların ne kadar mutlu olduklarını, nasıl para krizi yaşadıklarını da biliyor..

Ve Beşiktaş’ın da gündeminde Alex yok.

Bunu da nereden bildiğimi soruyorsanız.. Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi Ömer Temelli ile çok iyi dost olan Beşiktaş Kulübü Başkanı, “Biz Alex ile ilgilenmiyoruz, lütfen bunu sayın başkana söyle..” diye mesaj göndermiş.. Yıldırım da “İlgilenmiyorlarsa, o vakit çıkıp açıklama yapsınlar..” demiş.

Bana sorarsanız, Beşiktaş da, başka kulüpler de Alex’in Fenerbahçe’den ayrılacağına pek ihtimal vermiyorlar. Ama aralarında ezeli rekabet olduğu için birbirlerine kılçık atmayı seviyorlar.. Beşiktaş, “Ya anlaşamazsa..” diye bekliyor.. Daha da önemlisi, suyu bulandırarak “Anlaşırsa da, kasasından daha fazla para çıksın” diyerek ekonomik yönden bir darbe vurmayı düşünüyor..

Kaynak: http://www.aksam.com.tr/yazar.asp?a=65525,10,36