Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-01-2007, 15:41   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş ciddye aldı - Deniz GÖKÇE

Dün Beşiktaş kendi sahasında, “Her sonuca gidebilir” diye düşündüğümüz bir maç oynadı ama net bir şekilde kazandı. Kleberson gittikten sonra Delgado ve Ricardinho’nun beraber sahada yer alması ve Serdar Kurtuluş’un güvenli oyunu Beşiktaş’ın ilk 15 dakikadaki sıkışık oyundan sonra açılmasına neden oldu. Baki’nin yokluğunda geride oynayan Gökhan ve Koray da açık vermeyince Beşiktaş topu rakip sahaya yıkabildi ve gol fırsatları yakaladı. Topun rakip sahaya yıkılması, Bobo’nun ve ikinci devre maçın sonuna doğru oyuna giren Burak’ın güzel paslarının Nobre’nin üç golüyle sonuçlanmasını getirdi. Özet olarak söylersek Beşiktaş maçı ciddiye almıştı ve Ricardinho’nun önderliğinde uzun zamandır ilk defa bir takım görüntüsü verdi.

Ersun Yanal’ın takımlarının lig arasında genelde iyi hazırlandığını biliyorduk ama bu sefer Vestel, Beşiktaş’ın tersine çok dağınık bir görüntü verdi. Zelenka, Johanna ve Caner’in gittiği, Hakan Balta’nın da oynamadığı ortamda yeni yabancı oyunculardan bir tek forvetteki Reinaldo katkı yapacak gibi gözüktü. Ersun Yanal’ın takımında ikinci devre oyuna giren Borbiconi ve Şener biraz direnç sergiledilerse de Vestel Manisa’nın bu maça iyi hazırlanmadığı ortadaydı.

Ersun Yanal’ın sürekli ısıran futbol anlayışı dün sahada yoktu.

Uzun bir sakatlıktan sonra geri gelen Fevzi iyi oynadı. Eski antrenörü Ersun Yanal’la yeniden buluşan Okan Koç ise biraz paslı gözüktü. Vestel’in yeni kadrosunun takım görüntüsü vermesi zaman alacak. Beşiktaş’ta Fahri’nin sakatlanması bir şanssızlık.

Çünkü Serdar-Fahri ikilisi bir arada önemli katkı yapacak gibi görünüyor. Genç Burak’ın kısa bir süre oynamasına rağmen akıllı bir pasla gol attırması oldukça iyi çünkü Burak, milli takım düzeyinde katkı yapması muhtemel bir oyuncu ve İstanbul’a gelince kaybolmaması lazım.

Vestel Manisa ise dünkü görüntüsüyle orta sahaya hakim olmadığı için zayıflık sergiledi.

Bu orta saha zafiyetinin kalkması lazım
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla