Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-01-2007, 15:47   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Materazzi"Yanlış Birşey Yapmadım"

Materazzi: "Yanlış bir şey yapmadım"

Almanya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda Fransız Zinedine Zidane'dan kafa yiyen Marco Materazzi, bu sefer de Serie A maçında Sampdorialı Del Vecchio'nun kafa darbesine maruz kaldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Materazzi, "Yanlış bir şey yapmadım. O'na sadece durmasını söyledim" dedi..

Konuyla ilgili açıklama yapan Del Vecchio, "Öncelikle tüm İtalyanlardan özür dilerim. Provoke edilsem bile bu şekilde davranmamalıydım" dedi.

Açıklamasına devam eden Del Vecchio, "Bana, 'Adriano ve Julio Cesar'ı sakatlamak istiyosun dedi' ki bu doğru değil. Eğer benimle daha farklı bir şekilde konuşsaydı, bu kadar kötü bir tepki vermezdim. Yaptığım yanlıştı fakat Materazzi'nin dudaklarını okumalısınız" diye konuştu.

Materazzi ise konuya başka bir bakış açısı getirerek, "Yanlış bir şey yapmadım. O'na sadece durmasını söyledim" dedi.

İtalyan savunmacı, "Atılmadan önce, zaten Adriano'ya sert bir müdahale yapmış ve bunun hemen akabinde ise aynı şeyi kalecimiz Julio Cesar'a yapmıştı. Agresif oyunu seviyorum fakat bir kaleci topu ellerinin arasına aldıysa, durmanız gerektiği düşünüyorum" diye konuştu.

Materazzi, "Julio Cesar'a bu hareketi yaptığını gördüğümde, Del Vecchio'nun yanına gittim ve O'na durmasını söyledim fakat bana kafa attı. Ağzımda bir kesik vardı ve kanıyordu" dedi.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla