Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-05-2006, 15:03   #1
Torer
 
Torer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Smile Transferler Devam Ediyor Ve Kontrat Yenileme Çalışmaları Başladı

Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.Wiltord'dan Beşiktaş'a olumlu cevap geldi
Beşiktaş'ın transferi için aylardır yoğun çaba harcadığı, Lyon'un Fransız golcüsü Sylvain Wiltord'u kendisine yapılan teklife "tamam" dediği öğrenildi.Siyahi yıldızın menajeri Christian payan'ın önümüzdeki günlerde İstanbul'a gelerek Beşiktaş kulüple masaya oturacağı belirtiliyor.

Menajeri açıkladı
Payan , Wiltord'un transferi ile ilgili olarak,"Beşiktaş,Wiltord için çok ısrarlı.Tükiye'deki temsilcilerinden Cengiz İbret görüşmeleri bire bir sürdürüyor..Büyük olasılıkla bu transfer gerçekleşecek.Ancak bazı konularda pürüz var.Bunlarında karşılıklı olarak giderilmesi mümkün" açıklamasını yaptı.

Kaynak:Fotospor

Serdar da Beşiktaş'ta
Beşiktaş, yeni sezon için Baki Mercimek, Fahri Tatan ve Antalyaspor'dan Ufuk'a imza attırmasının ardından bir aydır pazarlıklarını sürdürdüğü Bursasporlu sağ bek Serdar ile de anlaşmaya vardı. Tigana'nın istediği Serdar da gelecek sezon Beşiktaş'ta forma giyecek.

Kaynak:Fotomaç

Sergen Ve Tümer İçin Pazarlıklar Başladı

Sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılabileceğini açıklayan Tümer'in durumu hâlâ netlik kazanmadı. Ancak toplam 1 milyon 650 bin YTL alan (bütün maçlarda oynaması halinde) yıldız futbolcunun takımda kalması için başkan Yıldırım Demirören'in araya girdiği öğrenildi. Beşiktaş'ın yuvası olduğunu ve sözleşmesini yenileyebileciğini belirten Tümer'in ise 2 milyon
Click the image to open in full size.
YTL isteyerek ilk kez kalmak için adım attığı öğrenildi.

Ayrıca Sergen konusunda iç transferde önceliği kaptana verdiği öğrenildi

Süper Lig’i Türkiye Kupası ile kapatmaya hazırlanan ve şimdiden gelecek sezonun planlarını yapan Beşiktaş Yönetimi, iç transferde düğmeye basıyor... Galatasaray ile oynanacak derbi müsabakasından sonra oyuncularıyla masaya oturacak olan Siyah-Beyazlı idarecilerin ilk sırayı birçok Süper Lig ekibinden teklif alan Sergen Yalçın’a vereceği ve uzlaşma zemini arayacağı öğrenildi.

İdmanlara çıksın

Tecrübeli yıldız konuyla ilgili olarak, “Ayrılmak istemiyorum. Ancak düşünülmediğimi anlarsam giderim” derken, yönetimin de teknik direktör Tigana’dan görüşlerini aldığı vurgulandı. Fransız hocanın, “Düzenli olarak antrenmanlara çıksın ve 15 maç garantisi versin. Bu şartlar altında takımımda kalmasını isterim” dediği bildirildi. Yönetimi en çok Sergen konusunun meşgul etmesi bekleniyor.Ve son olarak Wiltord'un siyah beyazlı renklere katılması an meselesi olduğunu menajeri açıkladı.Wiltord'un artık işinin imzaya kaldığı öğrenildi.Bu gelişmesi üzerine Cissé ile temaslararın sıklaştırıldı.Wiltord'un Siyah-Beyaz renklere katılmasıyla Cissé'nin bu transfere çok sıcak baktığı öğrenildi.

Kaynak:Fotomaç Ve Fanatik
Torer Ofline