Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-01-2007, 09:03   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Süper Lig Panoraması...18.hafta

Süper Lig Panoraması...



Haftanın takımı
Beşiktaş
Beşiktaş ligin güçlü ekiplerinden V.Manisa karşısında belki de sezonun en iyi futbolunu oynarken haftanın takımı olmaya hak kazandı.

Haftanın hakemi
Cüneyt Çakır
Ankaragücü-Bursaspor karşılaşmasında başarılı bir yönetim gösterdi. Yardımcı hakemlerle çok iyi anlaşırken avantaj kurallarını da harfiyen uyguladı.

Haftanın karması
Tolga (Trabzonspor) Bashir (Ç.Rize) Balili (Sivasspor) Aydın (Kayseri) Mustafa Sarp (Erciyes) Ricardinho (Beşiktaş) Diawara (G.Antep) Bekir Antep) Sabri (Galatasaray) Bobo (Beşiktaş) Nobre (Beşiktaş)

Haftanın futbolcusu
Nobre (Beşiktaş)
Ligin ilk yarısında 17 maçta sadece 1 gol atan Nobre, Vestel Manisa önünde sahanın yıldızıydı. Attığı 3 golle galibiyette başrol oynadı.

Haftanın golü
Alex (F.Bahçe)
Fenerbahçe, Erciyes'te sıkıntılı dakikalar yaşarken topa mükemmel vurarak takımına 1 puan getirdi. Bu gol tam olarak usta işiy0di.

Haftanın kare ası
Nobre (Beşiktaş) Balili (Sivaspor) Tolga (Trabzonspor) Sabri (Galatasaray)

Gol krallığı
12 GOL:
Alex (F.Bahçe),
8 GOL: İliç, Ü.Karan (G.Saray),
7 GOL: Bobo (Beşiktaş), Rafael (V.Manisa)
6 GOL: E. Martin (Trabzon), Sinan (Bursa), M.Çakır, Okan (G.Birliği), Balili (Sivas), Diawara (Gaziantep),
5 GOL: G.Ünal (Kayseri), Wederson (Ankara), Burak (Bursa), Holosko (V.Manisa), Coşkun (Antalya), Lazarov (Erciyes), Burak (Beşiktaş), Umut (Trabzon),
4 GOL: Tita, Bebe (A.Gücü), Jaba (Ankaraspor), (Kratochvil (Denizlispor), Deivid, Kezman (FBahçe), Isaac(G.Birliği), H.Şükür (G.Saray), Nobre (Beşiktaş)

Haftanın teknik adamı
Erdoğan Arıca
Gaziantepspor'un başına devre arası geçen Erdoğan hoca takımını kısa sürede toparladı. Denizlispor karşısında rakibi önce durdurdu, sonra akıllı bir kontratak planıyla vurdu.

Haftanın olayı
F.Bahçe'den sürpriz kayıp
Fenerbahçe, lig sonuncusu Erciyes önünde 2 puan bırakınca puan farkı G.Saray'la 5'e, Beşiktaş'la 6'ya indi. 18. haftada hiç kırmızı kart gösterilmezken 4 karşılaşma berabere bitti.

Kart görenler
SARI KARTLAR:
Musa, Hüseyin, Yattara, Musampa, Çağdaş (Trabzonspor), Ragıp, Tayfun (Kayserispor), Fahri, Mehmet Sedef (Beşiktaş), İbrahim Çelik, Murat (Denizlispor), Krita, Zurita, Ekrem (Gaziantepspor), Yasin, Ergin, Cem Baki (Ç.Rize), Suazo, Dziewicki (Antalyaspor), Ömer, Sedat (Konyaspor), Sumulioski, Egemen, De Souza (Bursaspor), Tozo, Erhan, Adem (G.Birliği), Serdar, Hayrettin, Hasan, Hakkı (Sivasspor), Song (Galatasaray), Batak (Ankaraspor), Mustafa Sarp, İlhan (Erciyesspor), Tümer, Edu (Fenerbahçe)
SARI KART CEZALILARI: Sedat (Konyaspor), Suazo, Dziewicki (Antalyaspor), Hakkı (Sivasspor), Tümer Metin (Fenerbahçe), Yasin (Ç.Rize)

Ceza tahtası
VOLKAN
Fenerbahçe'nin genç kalecisinin bu kadar hatalı gol yemeye hakkı asla olmamalı. Kendisine aşırı güvenmenin bedelini amatörce bir gol yiyerek ödedi. Bu huyundan vazgeçmediği takdirde daha çok çorap örer.
ERSUN YANAL Vestel Manisaspor'un hocası bir türlü şuursuz hücum sevdasından vazgeçmiyor. Beşiktaş önünde takımını atak oynatırken defansı yine açık verdi. Atılan 3 gol de V.Manisa'nın defans zaafından doğdu.

Kader anı
F.Bahçe, Erciyesspor deplasmanında 83. dakikada Alex'in golüyle beraberliği yakaladıktan sonra 87. dakikada Edu ile mutlak bir gol pozisyonunu heba etti. Brezilyalı starın yakın mesafeden vurduğu kafa şutunda top kalenin üstünden dışarı gitti. Kayserispor, Trabzon önünde 79'da bir penaltı kazandı. Gökhan'ın vuruşunda Tolga'nın kurtarışı bir kader anıydı.

18. HAFTANIN MAÇ SONUÇLARI
Erciyes-F.Bahçe: 1-1, G.Saray-Ankaraspor: 2-0, G.Birliği- Sivasspor: 0-1, Trabzon-Kayserispor: 0-0, Denizli- G.Antep: 0-2, Ç.Rize-Antalya: 1-0, Sakarya-Konyaspor: 1-1, A.Gücü-Bursa: 1-1, Beşiktaş-V.Manisaspor: 3-1.

ZİRVEDE DEĞİŞEN YENİ BİR ŞEY YOK
PAF Ligi'nde lider Galatasaray ve 2. sıradaki Beşiktaş haftayı fire vermeden geçti. 2 takım arasındaki 2 puanlık fark da korundu. G.Birliği'nin kendi evinde Sivasspor'a takılması haftanın en önemli sürpriziydi. Zirveden kopmak istemeyen Fenerbahçe, Kayseri Erciyesspor'u 3-0 mağlup ederek 9 puan geriden de olsa takibini sürdürdü.

PAF Ligi maç sonuçları
G.Saray-Ankaraspor 2-1
Ç.Rize-Antalya 1-1
Beşiktaş-V.Manisa 4-0
A.Gücü-Bursaspor 0-4
Denizli-G.Antep 0-1
Erciyes-Fenerbahçe 0-3
Trabzon-Kayseri 1-1
Sakarya-Konya 1-1
G.Birliği-Sivasspor 0-0

Takvim
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla