Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-01-2007, 09:30   #2
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

SUPERLİG ALTIN KARMA
SERKAN A.GÜCÜ) İLHAN (K. ERCİYES) BEKİR (G.ANTEP) M. EREN (K. ERCİYES) KİRİTA (G.ANTEP) RİCARDINHO (BEŞİKTAŞ) CEM (Ç. RİZE) NOBRE (BEŞİKTAŞ) SERDAR (SİVAS) AYDIN (KAYSERİ) HAKAN (G.SARAY)

HAFTANIN TAKIMI
BEŞİKTAŞ

Vestel Manisaspor karşısında çok başarılı bir futbol oynadı ve üç puan aldı. Taraftarına güzel bir hafta sonu yaşattı. Uyguladığı sistem geçer not aldı. Şampiyonluk umutlarını tazeledi.

HAFTANIN HAKEMİ
Y. YILDIRIM (ERCİYES-F.BAHÇE)

Kayseri'de oynanan kritik maçta hatasız bir yönetim gösterdi. Tüm pozisyonlara yakın oldu ve çaldığı düdükler doğruydu. Her iki taraf hakeme itirazda bulunmadı.

HAFTANIN TARTIŞMASI
TRABZONSPOR

Bordo-mavili takım, ikinci yarı için yeni bir sayfa açmıştı. Ziya Doğan iddialıydı. Ancak ilk maçta Kayserispor karşısında fazla etkili olamadı. Rakip kaleye tek bir şut bile atamayan Trabzonspor yenilgiden zor kurtuldu.

HAFTANIN FUTBOLCUSU
NOBRE (BEŞİKTAŞ)

Ligin ilk yarısında sadece bir gol atan Brezilyalı oyuncu, Vestel Manisaspor karşısında üç gol birden attı. Gol noktalarında çok bitiriciydi.

HAFTANIN KÖTÜSÜ
VOLKAN (FENERBAHÇE)

Rüştü'nün sakat olduğu ve milli maçların yaklaştığı bir dönemde Volkan formsuz olduğunu gösterdi. Milli kaleci, Erciyesspor karşısında kendisine yakışmayacak bir gol yedi.

KIRMIZI KART
YOK

SARI KARTLAR
Batak (Ankara), Suazo, Dziewicki (Antalya), Fahri, Mehmet (Beşiktaş), Sumulikoski, Egemen, De Souza (Bursa), Yasin, Ergin, Anderson, Cem, Serhat, Zafer (Ç.Rize), İbrahim Çelik, Murat (Denizli), Tümer, Edu (F.Bahçe), Song (G.Saray), Kirita, Zurita, Ekrem (G.Antep), Tozo, Erhan, Adem (G.Birliği), Ragıp, Tayfun (Kayseri), İlhan, Mustafa (K.Erciyes), Ömer, Sedat, Özden (Konya), Evren (Sakarya), Serdar, Hayrettin, Hasan, Hakkı (Sivas), Çağdaş, Hüseyin, Musa, Yattara, Musampa (Trabzon)

SARI KART CEZALISI
Suazo, Dziewicki (Antalya), Yasin (Ç. Rize), Tümer (F.Bahçe), Sedat (Konya), Hakkı (Sivas)

HAFTANIN HOCASI
BÜLENT KORKMAZ (K. ERCİYES)

Genç çalıştırıcı, K. Erciyesspor'un başında çıktığı ilk lig maçında tam puan aldı. Lider Fenerbahçe'yi iyi analiz eden Korkmaz, rakibini etkisiz hale getirdi.

HAFTANIN GOLÜ
HAKAN ŞÜKÜR (GALATASARAY)

Kariyerindeki 217. golü atan Hakan, Galatasaray'ın üç puan almasında başrolü oynadı. İliç'in sağdan yaptığı ortayı iyi takip eden golcü oyuncu, arka direkte nefis bir kafa vurdu. Ağlara giden top haftanın en şık golüydü.

GÖZE BATANLAR
RİCARDİNHO (BEŞİKTAŞ): Brezilyalı oyuncu takıma iyice uyum sağladı. Vestel Manisaspor karşısında attığı ince paslar, topuk hareketleri ve takıma yaptığı liderlikle hayranlıkla izlendi. Önümüzdeki haftalarda daha iyi olacağını gösterdi.

BÜLENT UYGUN (SİVASSPOR): İlk yarının son haftalarında takımın başına geçen Bülent Uygun, Sivasspor'a istikrar getirdi. Ligin en güçlü ekiplerinden biri olan Gençlerbirliği'ni deplasmanda yenerek taraftarlarını mutlu etti.

MEHMET EREN (K.ERCİYES): Genç oyuncu, Fenerbahçe karşısında müthiş mücadele etti. Fizik gücünü iyi kullanarak sarı-lacivertli takımın kanatlardan atak geliştirmesini önledi. Tekniğiyle takımını rahatlattı. Tam bir yıldız adayıydı.

KİRİTA (G.ANTEP): Tecrübeli oyuncunun ismi ara transferde çok konuşuldu. Neredeyse başka takıma gönderilecekti. Ama 2. yarının ilk maçında yıldızlaştı. Nefis bir frikik golü attı, Takımına katkı yaptı.

TOPLU SONUÇLARI
Galatasaray-Ankara: 2-1, Ç.Rize-Antalya: 1-1, Beşiktaş-Vestel Manisa: 4-0, Ankaragücü-Bursa: 0-4, Denizli-Gaziantep: 0-1, Trabzon-Kayseri: 1-1, K. Erciyes-Fenerbahçe: 0-3, Sakarya-Konya: 1-1, G.Birliği-Sivas: 0-0

HAFTANIN SONUÇLARI
K.Erciyes-F.Bahçe 1-1 Cenk / Alex
G.Saray-Ankara 2-0 Hakan, Sabri
Beşiktaş-V.Manisa 3-1 Nobre (3) / Reinaldo
Trabzon-Kayseri 0-0 -
G.Birliği-Sivas 0-1 Balili
Sakarya-Konya 1-1 Cangele / Mehmet Uslu
(k.kalesine)
A.Gücü-Bursa 1-1 Bebbe / İsmail
Denizli-G.Antep 0-2 Diawara, Kirita
Ç.Rize-Antalya 1-0 Cem
HAFTANIN RAKAMLARI
1 Gaziantepspor
bu sezon deplasmanda ilk galibiyetini, yeni teknik direktörü Erdoğan Arıca yönetiminde Denizlispor deplasmanında aldı. Kırmızı-siyahlı ekip deplasmanda şu ana kadar 6 puan topladı. Galibiyet moral verdi.

6
Sakaryaspor, Süper Lig'de son 6 haftada oynadığı maçlarda galibiyet alamadı. Yeşilsiyahlılar, bu maçlarda 3 beraberlik 3 yenilgi elde etti. Sakaryaspor topladığı üç puan ile son 6 haftanın en başarısız iki takımından birisi oldu.

26 Trabzonspor, teknik patron Ziya Doğan göreve geldiğinden beri ligde 26 puan kaybetti. Bordo-mavili ekip, Ziya Doğan ile 14 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik, 6 yenilgi aldı. Trabzonspor taraftarını sevindiremedi.

120
Beşiktaşlı Mert Nobre, ligde 120 gün sonra gol kaydetti. Nobre bu sezon tek golünü 1 Ekim 2006'daki K. Erciyes deplasmanında kaydetmişti. Nobre ayrıca Süper Lig'de ilk kez bir maçta 3 gol attı. Performansıyla alkışlandı.

217 Hakan Şükür, Galatasaray formasıyla lig tarihindeki 217. golünü Ankaraspor'a attı. Hakan Şükür, bu golle sarı-kırmızılı formayla 217 gol atan Metin Oktay'ı yakaladı. Hakan lig tarihinde toplam 238 gole ulaştı.
fotomaç
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla